Markec1982
Član
- Tu od
- 10 Stu 2020
- Poruka
- 54
A nema 555 onu neku manu oko redosljeda paljenja ili tak nesto?
Jesam, ali sad bum kupil husqvaru, na ljeto bum flaksericu kupil njihovu.@Kupljenec pa kaj nisi ti fan talijana??? PILA MOTORNA OM GS 650
A dal si mogu pdv pravdat kod nas neznam?@Kupljenec, 562xp u BiH košta manje od 545 pri nama
Sad ćemo probat tu 572 složit da nije od brata.Da slažem se, al ipak najbolje vidiš kad posjeduješ oboje i vidiš realnu situaciju.
50% vremena je neki štos, drugih 50% "sitan" kvar, falš zrak, bobina/svjecica, karburatorNema tu štosa ne valja nepali.
Moreš pol sata verglat džaba.
Sad ćemo vidit.
To su marketinški trikovi. Na službenoj prezentaciji Husqvarne 550 xp mk2 oni uspoređuju tu pilu sa Stihlom 261 koja je imala tupi lanac dok 545 mk2 nije uopce prezentirana iako je bilo najavljeno. Zapitajmo se zašto?! Sva sreca sto ima ljudi koji su uvijek spremni podijeliti svoja iskustva i vidjenja jer da njih nema svi bi bzv davali puno vise novca samo za XP oznaku, u ovom slucaju za 550 XP mk 2 koja ne opravdava svoju visoku cijenu u odnosu na 545 mk2.Zaozabaš? 😳O čem se dela? 🤔
Ma ako se toliko sviđa i ako je više hobi nego profesija , uzmite ju i gotovoZanimljivo, sad nakon svega kaj sam gledal i videl i čul, nema bolje pile za kupit nego 545mk2? Kaj ne? Bojim se da ne planeju te pile. Meni zapela za oko to je strašno.
U ovom trenutku i ono sto nudi, u klasi motora do 50 kubika i evo sad cijenom od 3950 kn u TA, 545 mk2 je najbolja kupnja. Nece ga sigurno razocarati, nije jos nikoga pa nece ni njega.Ma ako se toliko sviđa i ako je više hobi nego profesija , uzmite ju i gotovo
Ako se i razočarate, neće biti ono "što ako".
Po kubicima je u rangu s ms260 pa ljudi s njom svašta rade.
Vodilica od 40cm za svakodnevnu upotrebu i gas
Kaj zanći profi? U čemu je točno razlika?Zato jer je 550 profi pila, nosi oznaku xp, i malo se brže vrti, i zeru je jača, drukčije poštelana struja, al mislim da je to stvarno nebitno. A 545 nema xp oznake inije profi model. Al mislim da bi mene služila. 🤗
@hrva vjerujem ti da je stroj, neki dan sam delal sa 572XP i videl sam kaje to. 🍺🙂