Izgleda da nas ima više takvih.
Prvi put je jedva upalila nakon što sam nekoliko puta izvadio svjećicu i štelao fergazer, potrošila niti 1/4 rezevara goriva i više ne pali. Probao i dvije druge svjećice i skidao i rastavljao fergazer, ali nema života.
Pričao sam s jednim majstorom koji inače servisira pile, flakserice, kosilice....da je to smeće kakvog nema, složio je par komada i to na način da je od nečeg pripasivao fergazer i paljenje, ali kaže da tu nema računice i dugog vijeka trajanja.
Kaže da je to jako loš materijal, tj. odljev kućišta je od jako lošeg materijala i čim se malo zagrije jako se širi i sve se deformira
Steta sto sad imam novi mob pa slike nisam zadrzao. Slikao sam kako izgleda motorka nakon potrosenog jednog rezervara...zdeformiralo se sve sto je moglo
te motorke dolaze na paletama i vjerojatno ima u toj paleti i neka koja i radi. Dogovoris sa proizvodjacem u kini broj komada, boju plastika i sto zelis da pise i naprave ti turu od par tisuca komada. sto god pisalo na njoj ustvari su iste. inace, oni lanci koje isto tak prodaju su limeni - moraš paziti kod brušenja turpijom da ga previše ne nabrusis
ja sam sveg tog bio svjestan kod kupovine (i u mojoj branši se roba narucuje na kontenjere i biras velicinu kontenjera ko kutiju na tisku
), tak da me nije to nist iznenadilo - a nije da mi je ta motorka bila neophodna. Dok sam cekao u redu za reklamacije (podsjetilo me na studentske dane dok sam cekao pokaz za zet...), ljudi su vracali i agregate, motorke, slušalice, posuđe...svasta
Svakom je skulirani tip rekel - bas cudno da se to dogodilo, a gle, da ste kupili i mercedes mogel je stat na cesti
Inače, btw ne javljaju se nakon kupnje na broj niti jedan, niti na mailove, a navodni servis vas zove sa skrivenog broja...da vas obavijesti da su kao popravili stroj