Spaceman
Dobro znana faca
- Tu od
- 24 Ožu 2020
- Poruka
- 184
Ma neznam ni ja, ono što čujem...uglavnom hvala na savjetimaNevidim kake veze ima ulje sa rasplinjacima...
Ma neznam ni ja, ono što čujem...uglavnom hvala na savjetimaNevidim kake veze ima ulje sa rasplinjacima...
Ne, ne i apsolutno ne! Ta pila ne opravdava svojih 1800 - 2000 kn koliko je skuplja od 545 mk2. Cuo sam se sa proficima koji su radili sa obje pile. To je jedan specifican slucaj sto se tice tih pila.2% ide mješavina1.deci na 5L
Ja se danas malo konzultiral sa dečkima koji delaju drva na veliko, i ruše.
I bacili me u veliku nedoumicu, pričal kak bi si uzel 545mk2 za svoje poslove, e sad oni me uvjeravaju da ipak gledam xp modele jer se pila ne kupuje svaki dan, bolje dati malo više i znati da imaš pilu.
I sad još manje znam nego sam znal iskreno.
Ali sad gledam ovu 550xp mk2
Jel ju ko ima?
E to je to. Platiš 200 € za to da piše xp. To ti je to. Isti bat isti cilindar...Znam da su na oko iste, al neznam zasto je 550 200€ skuplja. Jel ima kvalitetniji klip, cilindar, ubrizgavanje? Nije 200€ razlike malo, a kad vidis razlika je samo sto 550 ima crni dekl na poklopcu motora...to sto je ona brza 0.1 s po rezu, to je zanemarivo...
Fergazer je isti.Ja sam u dilemi da je to strašno, ni sam neznam kaj me snašlo oko kupnje pile.
Jel to stvarno samo razlika u struji i fergazeru?
Meni je ova 545 mark 2 stvarno prekrasna pila. I vjerujem da je to stroj.
Ista stvar je i kod moje 390 i susjedove 371 i kod trimera 143, a kad sam to spomenuo ovdje na forumu, bilo je dosta negativnih komentara i kako je husqvarna bolja od stihl-a, a sa stihl-om nisam nikad imao takvih problema. Prošle godine je otac strgao onu plastiku od kočnice kad ju je bacio u bukvu nakon valjda 100-tog pokušaja paljenja, rekao "nikad više, blaženi štil". Inače nije to problem sad neki novi, pila to radi od kad smo ju kupili i kad je bila nova, i reklamirali smo i ništa nisu složili. Znači kad je hladna upali normalno ko i svaka druga i radimo s njom normalno, stanemo natočimo i na brzinu palimo, upali super, al ako odmorimo 15-20 min nebu više upalila ni pod čokom, ni bez njega, nacukamo se te pile i umorimo više nego kaj se umorimo cijeli dan piliti. Zato se slažem s tobom željac, rađe 362 stihl.Ja bi svoju s batom rešio najradje.
A delao sam i starom 65 onom ni ta ne pali topla.
I od tasta imam onu tomos i ni ta neće.
Malo čudno isti simptomi na 3 pile.
S nekom malom sam radio krov treba ju par puta verglat isto.
Katastrofa