Ja sam prvo naručil tu pilu, 545 MARK II, smatrao sam da bude dovoljno za ono što mi treba, ali na kraju sam ipak shvatio da sam se malo preračunao pa sam zamjenio za Husqvarnu 365.Pa sthil nikad nebu tak lepu pilu napravil ko husqvarna.
Pogle tu ljepotu.
Stihl 310 ti je farmer pila- plastika.Pozdrav drustvo sta mi preporucujete da kupim izmedju STIHL ms310 i Husqvarne 365 u pitanju je nova pila i razlika u cijeni izmedju njih je 100eura ?
Provjeril sam informaciju. Popusti, odnosno niže cijene imaju već cirka 2 tjedna i navedene su na internetu. Ovaj vikend imaju demo akcije da kupci, koji žele, mogu isprobati alate.Navodno su ovih dana Stihl proizvodi na akciji u Međimurki BS, Čakovec, petak subota... Kao što su bili Husqvarna
Moj stari je kupio ms-310 prije nekih 12-13 godina i donedavno je bila jedina motorka kod nas doma s kojom smo sve mogli napraviti, a svake godine smo s njom čistili šikaru i spremali drva za zimu. Nikad nije bilo kvarova što se tiče motora, samo sam jednom morao promjeniti zatezač lanca jer se neki navoj potrošio (60kn). Nema veze što je plastična jer je stvarno žilava i čvrsto napravljena. Kad pogledaš plastike jeftinijih pila čine se kao da su igračke naspram ove. Ja bi možda samo stavio vodilicu od 45 cm jer tvornički dolazi sa 40 cm, a mislim da stvarno ima snage za veću. Ako ti još nešto znači ms-310 je Made in Germany. Koliko znam sad se prodaje novija ms-311. Sa Husqvarnom nisam radio ali sigurno je za tu cijenu isto dobra pila.Pozdrav drustvo sta mi preporucujete da kupim izmedju STIHL ms310 i Husqvarne 365 u pitanju je nova pila i razlika u cijeni izmedju njih je 100eura ?