Skineš seger i pločicu i to je to, nikakva nauka za skinuti. Što se podmazivanja tiče, garantiram da to radi jako malo ljudi ali nije loše imati u navici.Sve mi je jasno da filtere treba cistiti i odrzavati, ocistiti motorku svaki dan, ali za ovo, za taj lezaj sam pitao poznanika koji ima pile vise godina, ali kaze on to nikad nije podmazivao.
Sad sam vidio na YT klipove i cini mi se da na 365 je vrlo jednostavno doci do tog lezaja, skines osigurac, lancanik, poklopac kvacila i izvuces lezaj, bez nekih specijalnih alata.
Al mene zaista zanima otkud te gluposti sa omjerima, otkud??? Ide 1:50 i gotovo, ni manje, a ni više od toga. Što se vrste ulja tiče, XP je zaista bolje ulje i preporuka je koristiti ga u strojevima preko 50ccm no u 365 možeš bez problema lijevati i polusintetiku. samo nemoj koristiti mineralna ulja, pogotovo ona jeftina.Serviser mi za H365 dao hp ulje, i rekao da moram koristiti samo to ulje radi garancije, omjer 1:45, dok sam na zvanicnoj stranici procitao da za H365 ide xp ulje, 1:50 omjer, sinteticko.
Sto mi je serviser dao to ulje, moze i to ili je pogrijesio?
Samo HP ili HP Super ili HP Ultra?Serviser mi za H365 dao hp ulje, i rekao da moram koristiti samo to ulje radi garancije, omjer 1:45, dok sam na zvanicnoj stranici procitao da za H365 ide xp ulje, 1:50 omjer, sinteticko.
Sto mi je serviser dao to ulje, moze i to ili je pogrijesio?
Jesi siguran da je specijal,da nije XPIpak kupio H365 specijal
A zašto,moja kako je tvornični poštelana takva je i sada,rezervar mješavine rezervar uljaSamo ostavi ulje na najjače neka podmazuje😉
Ja trošim ono LS+da za H365 ide xp ulje
U BiH se prodaje Special.Jesi siguran da je specijal,da nije XP![]()
Ovo sa slike mi je dao, plavo, HP pise. Dalje, rekao mi da mjesavinu ulja i benzina moze trajati 2 mjeseca, a u svim uputstvima pise mjesec dana max, to i po forumu pise. Drzacu se ja onog 30 dana.Samo HP ili HP Super ili HP Ultra?
Prvo ti je mineralno ulje i ako ti je to dao...ne znam zašto bi ti to dao.
Drugo je polusintetika koje je sasvim ok, također možeš i Husqvarnino LS+ koristiti, oba idu 2% odnosno 1:50, Treće je sintetika, također možeš koristiti Husqvarna XP ulje koje je isto sintetika, ta su ulja preporučljiva za motore novije generacije sa puno većim brojem obrtaja već što ih ima 365, ali je skoro duplo skuplje od polusintetike a, po meni, nema potrebe za takvim. Što se tiče garancije i "obaveznog" ulja...ja sam dobio prijedlog da koristim sintetiku-XP ulje ali da i polusintetika može. Mineralno...ja ga ne bih sipao nikad u ni jedan stroj više.
Ja trošim ono LS+
I ulje HP umjesto LS+U BiH se prodaje Special.