• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,498
Stvarno imaš pravo teško je po kineski naručiti nešto......

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Da vidim vašu računicu!
Motorka "ču-ka" firme 499 kuna, koja joj može konkurirati?
Recimo da kupiš tu jednu. Ona možda izdrži sezonu od oko 50+ metara. Ako i izdrži, moraš imati barem dvije, jer se svako malo nešto shebe. To ti je u startu 1000 kn. Lanac moraš odmah stavit drugi jer originalni ne valja. Potrošnja goriva i ulja je veća, vibracije isto, snaga najviše 3ks. I tako 5 sezona te izađe 5000kn. Ja imam 365xtorq staru 5g, plaćena 5000 kn, bez i jednog kvara i ko zna kad će se uopće počet kvarit. Jaka 5ks, reže sve što dohvati, i potrošnja puno manja u odnosu na ks.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dobro da pitam zakaj puno ljudi pita kolko motorka troši? Ne kužim? Pa ako radiš snjom onda valjda sve uračunaš u posel, ili ne? Kolko troši troši, to je sve malo, ili? Za doma kad se pili isto je nebitno kolko troši? Ili je to sve nekome bitno?
Jer nekak si mislim ak je pila zmaj da nemre trošit 2deci na vuru.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Samo pravi ljubitelji i poznavatelji pila i šumarstva odma pogode🙂✌️🍻 the best of world🍻✌️🙂🙂najbolja pila na svijetu👍👍👍🍻🍻🍻općenito je haski nambr van🍻👍
Deni si ju u krevet nek spi stobom✌️😉

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Hvala svima na dobrim željama. Pošaljem koju sliku kad krene u akciju.

Najnoviji postovi

Na vrh