Iznenadio bi se koliko je čist.Može slika zračnog filtera od 462 nakon 6 rezervara goriva?
365 je došla kao s "običnim" i kupio x cut da iman sa strane. Minja bi par rezervara jedan pa drugi. Iskreno nisan primjetio neku drasticnu razliku u ostrini. Neznam koja ima je razlika u cijeni ali sigurno nije duplo skuplji. Mogu oba dosta metara ispilat bez da ih se takne turpijom. Ja san amo rec sa svakim po 5-7 metara. Sad neznan sta bi bilo da san ih ima dok se ne istupe skroz jer mi je oba dva sjeba lik koji tvrdi da je profi pa ih je zario u zemlju pa san mora na strojno ostrenjeLanac! Postoji li razlika u kvalitet? Ne mislim kupovati sa vidija zubima!
Kod moje Jonseredke nije baš tak jako, ali nije ni puno slabije. Čini mi se da je bilo puno manje dok je bila novija. I piljevina je bila više suha.@Ghost Sad si me digel iz kreveta… 😉
Evo slike filetra na pili i količine piljevine kad sam ga istresel na pank.
A evo slike poklopca sa 550xp koju sam koristil jučer kod vitlanja. Mislim da nisam ni dva rezervara goriva potrošil.
View attachment 63179
Probaj pitati DOLMAROva iz #3228 radi, ali zubi na lancu nisu jednaki - ono lijevi i desni - pa "putuje", ne zarezuje ravno!
Tako da bi kupio drugi lanac!
Zanimljivo da oni u ovlaštenom servisu za DOLMAR nisu čuli za tu pilu! Valjda je starija od njih!