• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
175
Sad mi se čini da me zapravo trollaš :unsure:

Evo ti formula za gustoću legure. Slobodno isprobaj.
1737927982396.png

Za dimenzije sam mislio debljina stjenke i sl... ne veći promjer.

To je to od mene, neda mi se više.

Najbolje pošalji molbu za razvojnog inženjera u Husqvarnu, da dogodine imamo pilu na nuklearni pogon. 😁

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,728
Nemam nikakve namjere nikog zajebavati. Imam samo realne osnove za komentar o vladajućim parametrima na čijim principima se zasniva rad nekog 2t oto motora.
E "OTO" prije stotine godina si rašpom napravio motor, odredio teoretski ciklus, te proračunao procenat njegove praktične iskorištenost. Pored najsavremenijih tehnika i tehnologija milioni inžinjera, hiljade proizvođača nemogu da riješe samo dve stavke, gubitak koji odlazi u toplotnu energiju, gubitak koji odlazi u mehanički rad sabijanje smješe. Pa eto veliki im je izum i senzacionalno otkriće što su klip stavili laganiji sa 10- 15 grama sa upitnim podatkom hlađenja.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
675
Riješio je Tesla prenos energije na daljinu, bez žica, daljinsko upravljanje bez žica, ali šta češ....Naši avioni, auti, traktori i dalje proizvode CO2....
A ima toliko neiskorištene energije , sunca, vjetra, cijela naša Zemlja je jedan veliki spremnik energije, a mi....neznamo ili premalo time gospodarimo

Još malo, kako je krenulo imaš AI (umjetna inteligencija), pa se evo nasreću Vas majstora budete rješili Nas inženjera.
Samo posle jebanja nema kajanja.
P.S. I tu AI umjetnu inteligenciju su osmislili Inženjeri... :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh