Šta je reći. Više informacija ako imaš.Kupljenec na aparatima 😁
Šta je reći. Više informacija ako imaš.Kupljenec na aparatima 😁
Zakomplicirati dotok uljaNisam u toku, što je u stvari cilj sa drugom pumpom? Povećati ili smanjiti dotok ulja?
Taj je još dobar, u susjednom selu je čovek traktor iz samo njemu poznatog razloga rastavil i sastavil u prostoriji na kojoj je trebalo dio zida srušiti da izađe van.Kod mene u selu bio je majstor instrumentarac M.Ž.Kupio je novu motorku. Lijepo je radila. Ali je on išao vidjet zašto tako ljepo radi, pa ju je raskopal.
Kad ju je ponovo sastavio, imao je viška djelova i više nikad nije tako ljepo radila.....![]()
I to je bio jedan od boljih majstora🤣Ti tog zoveš majstorom. Majstori pokvareno popravljaju, obrnuto od tog nisu majstori.
Poštovani, najte se opterećivati bez vezeH&S baš me veseli kaj si okružen sa tak sposobnim ljudima
nitko ti nije ravan, i ne bi ti htel uzeti tu povlasticu 😂
Baš mi se sviđa ovaj projektNi meni vrag ne da mira pak si nekaj mislim kak bi na Husqvarnu del motor od Stihlovke. Ako to ne bi uspjelo onda bi probal kontra. Na Stihlovku deti motor od Husqvarne. Bitno je da se šarafi. Možda jedna od tih kombinacija uspije pak bi se konačno na taj način riješila vječita enigma koje su motorke bolje.
kaj god, ne opterećujem se i nisam bez veze-imam ja veze i u husqvarninom i stihlovom servisu ( i u boschevom i makitinom // i u centrometalovom//)Poštovani, najte se opterećivati bez veze![]()
😂 , njih posluhnem bez rijeći, ampak sam kupil motorku na preporuku servisera i od njih saznal neke pojedinosti koje su meni bile bitne, vu slobodnom vremenu si čitam iskustva članova stranih foruma koji su zamijenili pumpu kak sam ovdje javno popitaval i predložil, same ispipavam narav domačih članova "kaj ne bi znali" čemu služi regulacija-promjena dotoka ulja na vodilicu kad lanac reže mekše ili tvrđe drvo/staro suho ili friško mokro, univerzalni dotok je dobar na pokučnoj jeftinijoj motorki tak prevladava mišljenje-jer to je male boljša hobi mašina, ali za kaj ne bi imel na njoj za male peneze i dobru stvar sa skupe profi motorke koja košta hrpu penezov više 😜😂Ako je neko majstor (bolji) a neumije da sastavi i posloži dijelove šta taj može onda uraditi, prpoznati uzrok kvara i otkloniti ga, nešto preurediti i zaštiti od daljeg trošenja. Šarafati i rastavljati zna svako. Trenutno se može nabaviti svakojakog alata ali znanje i umijeće korištenja ne. Doduše meni je jasno zašto je takav majstor za vas i tebe, za mene takvi nebi ni prali dijelove.I to je bio jedan od boljih majstora🤣
Poštovani, najte se opterećivati bez veze
Baš mi se sviđa ovaj projekt![]()
, e kad još iduče godine kod produžetka garancije kažem serviseru da mi u ovoj motorki zamijeni osakačenu pumpu ulja za punokrvnu sa regulacijom (kak imaju druge husqvarnine motorke sličnih tehničkih karakteristika) da ne bi motorka i dalje bila osakačena onda bum još malo vekši majstor 🤣😂kak jen telefonski poziv rješava stvar😂
da li se isplati igrati sa pumpom za podmazivanje lanca ili to meni koji godišnje potroši maksimalno 30ak rezervara goriva i cca. upola manje ulja ne donosi nikakve koristi i benificije
Edit: nije stvar u tome da li ćeš se zamjeriti trgovcu, stvar je u tome da pljuješ na nekoga tko nije kriv, prvo si pisao da ti nije htjela zamjeniti, da te ispratila otrovnim pogledom, a poslje da ne zamjeraš ništa i kako je sve super prošlo, da se razumijemo, ja ne osporavam tvoje pravo da dobiješ nešto što si platio, osporavam tvoj način ophođenja.nikad nisam spomenuo drugaćije, nisam ni pisao o potrošnji ulja nego o komociji rada, kod pilenja suhih tvrdih drva ili sirovim mokrih drva, konkretno evo ti dio takvog mog teksta iz poruke br.3689 :"-promjena dotoka ulja na vodilicu kad lanac reže mekše ili tvrđe drvo/staro suho ili friško mokro..." , dakle potrošnja se baš nigdje ne spominje