stvarno ne treba voditi brigu što prodaje u svojem dučanu, stvarno tako misliš, ja kao kupac imam svoja prava, tko je od njih dvoje sjebao stvar i tko je kriv uopče me se ni najmanje ne tiće, to oni međusobno neka riješe, ja samo želim ono što sam platio, na kraju riješeno na obostrano zadovoljstvo bez suvišnih rijeći (poslao i poznanika k njima na servis, sa 359), zamjerio bi trgovcu da se pravio "grbav" i da mi nije želio izaći u susret, na sreću ni približno tome,
ja cijelo vrijeme pišem da ču zamijeniti pumpu po isteku garancije (po potpisivanju +12 mjeseci garancije i da postoji velika šansa da to ućine sami djelatnici servisa) nikad nisam spomenuo drugaćije, nisam ni pisao o potrošnji ulja nego o komociji rada, kod pilenja suhih tvrdih drva ili sirovim mokrih drva, konkretno evo ti dio takvog mog teksta iz poruke br.3689 :"-promjena dotoka ulja na vodilicu kad lanac reže mekše ili tvrđe drvo/staro suho ili friško mokro..." , dakle potrošnja se baš nigdje ne spominje i da ne repliciram na isti naćin sam sebe svezeiglede vremena zamjene pumpe
ovo pišem ako netko bude imao sličan slučaj da se to može jednostavno riješiti na moj spomenuti naćin, ili se poklopiti po ušima i trpjeti tuđe greške na svoj raćun da se ne bi zamjerio trgovcu kako ti predlažeš
isto vrijedi i za problem mogučeg zapinjanja lanca zbog nedovoljnog podmazivanja a postoji jednostavmo originalno rješenje kako sam spomenuo ili se odlućuje za kupovinu druge motorke koja to ima od prve riješeno kako ti spominješ