hodor
Dobro znana faca
- Tu od
- 22 Sij 2013
- Poruka
- 1,755
Re: kalači drva
Ti cjepači koji imaju benzince od 5ks imaju dvostupanjsku pumpu, i ako bi nabavio takvu pumpu onda bi i tvoj motor bio dovoljno snažan. Ovako sumnjam, ili bude preslab ili prespor.
Eto ja sam lail za hidrauliku,ali podaci sa ovog originalnog Woodstarlv100 su Produkt-Meinung schreiben
Hersteller: Woodster, www.woodster.de, 9 Woodster Holzspalter
Beschreibung/Details: Elektro-Holzspalter / Leistung: 4 kW / Leistung (PS): 5,4 PS / max. Spaltdruck: 10 t / max. Spaltgutlänge: 107 cm / Vorlaufgeschwindigkeit: 5,5 cm/s / Rücklaufgeschwindigkeit: 11 cm/s / Betriebsspannung: 400 V / Gewicht: 128 kg / Ausrichtung: stehend. Znaci motor od4kw je dost jak.zasto ovaj diesel 4ks nije? Na nekim videima imaju motore od 5-5.5ksbenzince.
Danas mi ideja sinula da taj motor iskoristim,koji je na trsistu i na nasem forumu,ali ako ga ne prodam mislio sam da pokrece pumpu, naravno funkcionalno. Podatke sam dao prije pa znate o cem je rjec.
![]()
Ti cjepači koji imaju benzince od 5ks imaju dvostupanjsku pumpu, i ako bi nabavio takvu pumpu onda bi i tvoj motor bio dovoljno snažan. Ovako sumnjam, ili bude preslab ili prespor.