e kolega a pošto to svrdlo? :scratchpuknuti kaže:Bilo ga je kod cerjaka (slo) na polici ..pa sad pitaj tielefonom za njega .festo kaže:Pozdrav!
Nisam pratio cijelu raspravu ali vidim da je bilo priče oko kalača drva sa konusnim svrdlom. Zanima me da li je to svrdlo zamjenjivo, tj. dal' ga se može kupiti negdje kao standardno po dućanima? Na netu nigdje ne uspijevam naći.
Hvala!
Ako si daleko mogu ti otić po njega pa ti poslat poštom , za male pare
Iskreno ja kod njih nisam bio ima sigurno godina dana , evo ti link pa zovi .zvonis01 kaže:e kolega a pošto to svrdlo? :scratch
Napravi veći spremnik, plosnatog oblika. To bi trebalo biti dovoljno. Još možeš napraviti povrat ulja preko bakrene cijevi fi15, zavinute u zmiju. Ak hoćeš pravi hladnjak lja, treba ti i ventilator.siska kaže:bok ljudi zanima me da li ima tko hladnjak ulja na cjepaču i od čega mogu to stavit jer mi se ulje poprilično grije sada po ljeti kada je stroj u pogonu non stop...razmišljao sam da jednostavno stavim da povrat gdje nema pritiska hladnjak od stojadina i gas samo se bojim da će bit mali protok a i rekli su mi da mi to nije baš neka ideja
siska kaže:bok ljudi zanima me da li ima tko hladnjak ulja na cjepaču i od čega mogu to stavit jer mi se ulje poprilično grije sada po ljeti kada je stroj u pogonu non stop...razmišljao sam da jednostavno stavim da povrat gdje nema pritiska hladnjak od stojadina i gas samo se bojim da će bit mali protok a i rekli su mi da mi to nije baš neka ideja
Ili to ili loša pumpa...zbalija kaže:siska kaže:bok ljudi zanima me da li ima tko hladnjak ulja na cjepaču i od čega mogu to stavit jer mi se ulje poprilično grije sada po ljeti kada je stroj u pogonu non stop...razmišljao sam da jednostavno stavim da povrat gdje nema pritiska hladnjak od stojadina i gas samo se bojim da će bit mali protok a i rekli su mi da mi to nije baš neka ideja
Da ti nije možda razvodnik sam premalim protokom ulja u minuti.
to sam od dosta ljudi čuo da je razvodnik premalog kapaciteta
i da im se iz toga razloga grije ulje.
Ja sam stavio hladnjak od stojadina ...Garantiram da može progutati protok od 50 lit/min.siska kaže:..razmišljao sam da jednostavno stavim da povrat gdje nema pritiska hladnjak od stojadina i gas samo se bojim da će bit mali protok a i rekli su mi da mi to nije baš neka ideja