Tojo ti si iz slo , molim te nađi 5 minuta vremena i potroši 3 centa i provjeri koliko dođe ovaj cepalnik ?Toyo kaže:vse skupa ga je koštalo 900eura
ajd mi samo ovo objasni majstoreToyo kaže:ako uzmeš pumpu uzmi novo(obavezno) cjena ti je oko 125eura. i ako ima 55l/min to ti je oko 15 tona pritisaka. to ti je komot zadosta. ventil uzmi za dvosmerni cilindar, to je moguče od bilo koga. cilindar(kojeg sam ja imao) ima fi batnice je 55, hoda ima 1m
Koliko bi ti drva napravio tako u npr. sat vremena , bože baci peglu i molim te budi precizansnupy kaže:pa kad je več na traktoru digneš ga hidraulikom drvo gurneš pod njega i spustiš
puknuti kaže:Tojo ti si iz slo , molim te nađi 5 minuta vremena i potroši 3 centa i provjeri koliko dođe ovaj cepalnik ?Toyo kaže:vse skupa ga je koštalo 900eura
Kaldim se da ne puno više 900eura ... a sve fino ,novo s garancijom
http://www.uniforest.si/mx_110.php
vidi ovog frajera sa snimka :lol: pa taj dok iscijepa 20met. drva ima i rupu do Kine sa iskopa :lol:puknuti kaže:ti si sigurno ovo izmislio :brzo , precizno i štedljivo
matrix123456 kaže:podizna sila iznosi 29430n(3000kp) a pritisak u razvodu je 11772kpa(128kp/cm kvadratnom)
da li bi ova hidraulika mogla pokretati neki cjepac