Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,546
Šalim se. Ak je povoljno,doma s tim. Ideje za projekte se rađaju usput 👍
Ovaj sa snimka je čini mi se pozajmio pogon hidraulike vjerovatno od ovog traktora ili dizalice .bem ti tehniku, dok ja to naučim prođe život, mislim, volim da psujem (omaklo se), ne vrijeđam nikoga...
u prilogu igračka kakvu bih ja htjeo (bez transportera, samo motorka i cjepač)
imao sam dva originalna Kelfri cjepača 7t. prodao, hoću ovo iz inata - a inat je golem belaj ebajiga
A jesi i ti neki židov,nebi čovjeku pomogelJenput sam bil na svatima i neki lik je navalil zvati moju ženu plesat. Pital me da li može. Prvi puta sam mu rekel:¨"može". Za kratko vrijeme evo njega opet sa istim pitanjem. Onda sam mu odgovoril "može, ali ne vraćaj". Tip je malo zastal, okrenul se i više ga poslije nije bilo.
Bum ju ja hranil, a ti buš splesaval, vraga malo.
Treba znati koji je motor i u kakvom režimu se želi tjerati (puni gas, 3000 o min, ili negdje oko najvećeg momenta).Naravno da može , za početak treba proračunati koliko najviše litara i pritiska možeš da dobiješ od svog pogonskog motora.
Meni te računice sa SuS motorima ne idu od ruke.
ja sam mislio motor - hidraul pumpa - razvodnik -ventil hidraul pila + ventil hidraul cilindar, nema potrebe za nekakvim čudima, optimalno,Treba znati koji je motor i u kakvom režimu se želi tjerati (puni gas, 3000 o min, ili negdje oko najvećeg momenta).
Treba li progoniti i pilu ili samo hidrauličnu pumpu?