Z
VTZ kaže:Ako se špica zaglavi ili klada zarotira skupa sa špicom, postoji ona poluga ili graničnik sa strane, tak da se nemože dalje okretati. To je valjda ono kaj piše ZJ, u tom trenutku ugasne mašina na traktoru (ili se prije toga nešto slomi).. :roll:
Jedino da netko sjedi na traktoru s nogom na kuplungu kardana, i da ima jako brze reflekse..
Pogledaj prvu sliku 8)savoris kaže:kod nas se takvi cjepaci krecu od 200 do 250 evrica
ja imam u planu da pravim cjepac hidraulicni nabavio sam klip ima hod oko 70 cm sto je sasvim dovoljno za mene veoma je jak klipnjaca je debela oko 60mm neznam tacno
nemam ideju kako da rijesim kretanje noza recimo od 2 opcije kretanje po nekoj travezni ili uvlacenjem cijevi u cijev
ako ima neko iskustva sa ovim cudom pomoglo bi mi
a ovaj cjepac sto vi koristite grije li se posto ja mislim da je tu ogromno trenje i jestel pokusali mozda stavljati kardan sa lamelom,zbog sigurnosti
savoris kaže:kod nas se takvi cjepaci krecu od 200 do 250 evrica
ja imam u planu da pravim cjepac hidraulicni nabavio sam klip ima hod oko 70 cm sto je sasvim dovoljno za mene veoma je jak klipnjaca je debela oko 60mm neznam tacno
nemam ideju kako da rijesim kretanje noza recimo od 2 opcije kretanje po nekoj travezni ili uvlacenjem cijevi u cijev
ako ima neko iskustva sa ovim cudom pomoglo bi mi
a ovaj cjepac sto vi koristite grije li se posto ja mislim da je tu ogromno trenje i jestel pokusali mozda stavljati kardan sa lamelom,zbog sigurnosti