ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
To bi bilo od CLASS-a. Pritisak (kad je bilo u top formi) max 150 bara, radni oko 120. Litraža mala
Znaći ako je tako to bi bilo pre malo pritiska za manji kalač
To bi bilo od CLASS-a. Pritisak (kad je bilo u top formi) max 150 bara, radni oko 120. Litraža mala
Evo jedog kalača iz kučne radione napravljen prije godinu i pol, te za sada radi bez problema
Pričaj kaj te zanima.Ja ti morem ponuditi jedno rješenje,taman mi 12.mesec slobodan.
Ima jedan kod mene kaj radi cjepače solidno radi meni je radio cilindar za kipericu pošten čovjek evo ti njegov link http://www.njuskalo.hr/sumarstvo-strojevi-oprema/cjepac-drva-kalac-oglas-4608227
mj cijepač malo mi je prevelik cilindar takav je naletio[/QUOTE
Cjepači izgledaju lijepo,ovakvo nešto tražim ,budem nazvao gazdu da vidim sa njime karakteristike cjepača... Vidim da je Karlovačka županija ,odakle ste točno ,to mi nije daleko niti za doć pogledat...
Ovako zanima me cijepač da je raspon cijepanja 1,10 da je cijepač minimum 16 t...,ulje da se nalazi u cjepaču u svijeći,nevolim kad ima rezervoar sa strane ,da ima ubrzicu za vraćanje cilindra...
ja sam juce konacno zavrsio svoj cjepac, i upravo ovakav kako kako navodis, i za prodaju je, samo sto se nalazi u BiH.
Ima jedan kod mene kaj radi cjepače solidno radi meni je radio cilindar za kipericu pošten čovjek evo ti njegov link http://www.njuskalo.hr/sumarstvo-strojevi-oprema/cjepac-drva-kalac-oglas-4608227
mj cijepač malo mi je prevelik cilindar takav je naletio[/QUOTE
Cjepači izgledaju lijepo,ovakvo nešto tražim ,budem nazvao gazdu da vidim sa njime karakteristike cjepača... Vidim da je Karlovačka županija ,odakle ste točno ,to mi nije daleko niti za doć pogledat...
On ti je iz galović sela 7 km od duga rese prema ogulinu polak kampe brig uz mrežnicu, ako te kaj zanima pitaj
On ti je iz galović sela 7 km od duga rese prema ogulinu polak kampe brig uz mrežnicu, ako te kaj zanima pitaj
Ja sam iz Like iz Brinja znači on je prije Duga Rese ,kada idem iz Brinja...
Da samo prije staneš kod mene u zvečaj :drinkers:Ja sam iz Like iz Brinja znači on je prije Duga Rese ,kada idem iz Brinja...