• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kapitalna ulaganja

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta
M

marge

Guest
a da li su ti poslali riješenje ili je lova sjela prije? znaci isplacuju okvirno za 13 mjesci ja sam predala u 12 mj prošle godine pa si mislim možda mi isplate u ovoj ali izgleda ništa od toga :cry: Da li su ti slali da trebaš nešto nadopuniti ili ti je sve štimalo?

G

GAZDA

Guest
nisam još dobijo riješenje a slalisumi da nadopunim investicijski progrm prije tri mjeseca

kantar

Novi član
Tu od
13 Ožu 2009
Poruka
22
Danas čuo da se ukidaju kapitalna ulaganja u kompletnoj poljoprivredi! Dezinformacija ili istina???

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Suska se po forumima, ali nikakvog sluzbenog znaka da jest ili nije dezinformacija nema.

Sklon sam vjerovati da nece sada ukinuti nego kad budu radili poslije Nove godine rebalans proracuna (a raditi ce ga sigurno)

U svakom slucaju, tko ima papire (pa makar i djelomicne) sugestija jest da se predaju cim-cim prije tim-tim bolje

Kostas

Član
Tu od
5 Svi 2009
Poruka
33
Je je je, dobro ste čuli u petak je bio zadnji dan za predaju dokumentacije pa znači u ponedjeljak do 3 sat koji su zahtjevi stigli u ministarstvo biti če isplaćeni, a ostali ništa!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Kostas kaže:
Je je je, dobro ste čuli u petak je bio zadnji dan za predaju dokumentacije pa znači u ponedjeljak do 3 sat koji su zahtjevi stigli u ministarstvo biti če isplaćeni, a ostali ništa!
Odkud ti ova informaacija?

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ovako.. zadnji dan za predaju zahtjeva za kapitalna je 25.11.2009. utorak...

zahtjev ne mora biti potpun, bitno je da se samo preda,,,a kasnije je moguće nadopunjavati papire koji nedostaju...

znam za to od nedjelje a danas mi je to potvrdio i jedan gosp. iz HSS-a koji je saznao iz prve ruke....

bilo i prošlo...bilo je dobro dok je trajalo :) :)

T

tbakovlj

Guest
Istina je da kapitalna ukidaju 25.11., a sva koja su predata prije 25.11. bit će isplaćena, vjerojatno ukidaju zbog usklađivanja sa europskom unijom, jer su nam slovenci skinuli zabranu pa se moramo uskladiti, samo će kamate na kredite i cijene ostati balkanske :) :) :) :) :)

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Neznam koliko je to istina ali i ja sam danas predao i u savjetodavnoj službi su mi rekli da je rok 25.11. da se preda .
Po njihovom tumačenju da se preda u poštu zaključno s tim datumom.
Ali nitko to još nezna za sigurno jer nije zvanično objavljeno.Ali se priča da 26.11.izlazi u "Narodnim novinama".
Uglavnom je danas strašna gužva pred savjetodavnim službama zbog ovjere papira.

I

ivica

Guest
danas je bio zadjni dan za predaju zahtjeva i do daljnjeg se ukidaju ,2008. moraju isplatiti do kraja god i to u punom iznosu a 2009. ako bude isplacena nebude u punom iznosu !!!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Netko veli danas zadnji dan,netko sutra,tko če sad znat :?:
Dajte recite ko vam je rekao za te dane..
Mi čemo sutra odnesti pa šta bude bude...

dmatkovic96

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
163
I ja sam danas poslao za Zg što sam imao, još mi je falilo sa gruntovnice potvda za neku zemlju,nije se moglo odmah danas rješit, ali to ču im poslati već kad budu tražili (ako ikad i budu išta tražili)

U savjetodavnoj su mi rekli da nek pošaljem makar i nepotpunu dokumentaciju ali da ode sa današnjim datumom za ministarstvo. ali koliko čujem od ljudi okolo, to su svi živi u ova 2 dana skupljali papire, u ministarstvu če sad zaprimit zahtjeva koliko nisu možda u zadnjih pola godine

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
iz pouzdanih izvora je ovo
tko pošalje sa zadnjim danom srijeda bude isplačeno
tko pošalje sa četvrtkom na dalje bude zaprimljeno ali i odbijeno

:!:

i toga se držite još bar sutra nakon toga ......................

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
bogec kaže:
iz pouzdanih izvora je ovo
tko pošalje sa zadnjim danom srijeda bude isplačeno
tko pošalje sa četvrtkom na dalje bude zaprimljeno ali i odbijeno

:!:

i toga se držite još bar sutra nakon toga ......................
Bogec pozlatile se ti riječi :D
Sutra ujutro mi stari leti u ZG s papirima,neče valjda bit uzalud 8)

E

eichertrack

Guest
bio sam danas na ministarstvu i tamo je ludnica koliko je ljudi donjelo papire, a i oni kažu da još ništa službeno neznaju

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
:evil: :evil: :evil: ....pa ne mogu to samo tako prek noći ukinuti,moglo se prije obavijestiti "ljudi čujete tog i tog dana zadnji su dani za predaju zahtijeva" po meni nije pošteno,neka zaprime tko kaj ima do kraja god. a kad bude isplata nek bude.

Najnoviji postovi

Na vrh