G
Kontam kaže:spyder kaže:ne čitaš do kraja pročitaj zadnje stranice toga linka, tu su stavili u zakonu postotke za kapitalna a pravilnik je vezan za to koliko sam vidio samo nije više 40000 kn min već 150000 kn min ulaganje bez PDV
Gdje si točno to pročitao? Može copy paste pošto ne mogu pronaći sa findom. A i nekako mi nije jasno da bi neka BUDALA javano separirala bogate od siromašnih i davala samo bogatima. Jer mora se priznati za minimalni iznos od 20.000 eura bi se i neki europljanin pomućio.
No ovo tko je pisao komotno može ići na biro.
Do 130 000 kn po nositelju godišnje
do 400.000,00 kn
jednokratno
Ovo je garant neka teška hrvatina usto i hercegovina od strane Bebića jer ne zna ni tisuću napisati. Krasno!
Vjerujem da će raspisivat ali će ih biti teško ostvariti.Balboa kaže:Vjerojatno to i je to al opet se sve mjenja. Zašto?
Zato što Agencija(famozna)za plaćanje raspisuje javni natječaj - koji će znaš kak raspisat...
spyder kaže:a ja planiram saditi na proljeće još 2ha oraha već sam i dogovorio sadnice a ukinuli onih 16800
Balboa kaže:spyder kaže:a ja planiram saditi na proljeće još 2ha oraha već sam i dogovorio sadnice a ukinuli onih 16800
Ma prošle godine je bilo bajno posadit. Mi smo još na PPDS, pa je bilo dosta više.
Znači sad ćeš morat skupit sve žive i nežive račune oduzet pdv, i na to tražit kapitalna. Sve to, naravno, kad gospoda odluče objavit natječaj, naravno.
I moraš bit u sustavu pedevea i, naravno, potrošit preko 150kila.
Uf.. Hoćeš uopće uspjet navuć na toliko para za 2ha?
Nešto sam si malo računao(koliko smo uložili u trajne nasade) i došao sam na 60-ak% od onoga što je bilo prošle god.
HitroREZ, a?
Bobo kaže:
spyder kaže:nemoguće je navući 150 000 i na 5 ha tako da idem u svojoj režiji nešto jaće od ha u sljedeću subotu ostalo ću na proljeće kad skupim opet malo love
zbjelis kaže:Da li netko zna kada će isplatiti kapitalna za 2008. Ja sam podnio zahtjev 1.12.2008. i izvršio nadopunu.