vala. I preskače kad? Kad malčiraš visoku travu i kakvo granje?Na roto malčeru imam kardan kvačilo 4 kat. od 600Nm
Hvala. Ali zašto freilauf, kad stisnem kvačilo traktora, onda nema rotor mačera povezave sa mjenjačem, da bi gural taktor..Najbolje bi bilo s jedne strane frajlauf, ako je rotor težak. Ako je samo onaj flah s 2 noža onda ne treba 👍
A s druge kuplung da preskoči prilikom udara il preopterećenja..
Preskoči kod velikog opterećenja ili udarca u nešto (panj, kamen).vala. I preskače kad? Kad malčiraš visoku travu i kakvo granje?
Hvala. Ali zašto freilauf, kad stisnem kvačilo traktora, onda nema rotor mačera povezave sa mjenjačem, da bi gural taktor..
To je dobro. Zanima me, ako je 600 Nm dovoljno, da ne prokliže uvijek, kad je veca trava za malčirati. Onda bi uzeo kvačilo saa 900 Nm.Preskoči kod velikog opterećenja ili udarca u nešto (panj, kamen).
A da malo usporiš vožnju?To je dobro. Zanima me, ako je 600 Nm dovoljno, da ne prokliže uvijek, kad je veca trava za malčirati. Onda bi uzeo kvačilo saa 900 Nm.
Gdje/kako se podešava moment?To treba raskopat , stavit nove lamele i nastelat na određeni moment.
Moment se namješta stiskanjem federa, odnosno šublerom.Gdje/kako se podešava moment?