hm.. ako ja dodjem s karticom za plavu koja glasi na brata, i s njegovom osobnom, zasto nebi smio dobiti gorivo?
idu iz krajnosti u krajnost.
Cuj, pokajnici .....
hm.. ako ja dodjem s karticom za plavu koja glasi na brata, i s njegovom osobnom, zasto nebi smio dobiti gorivo?
To su gluposti. Zakaj to mogu samo nositelji, a ne i članovi OPG-a?
Trebalo bi to nekome predložiti, jer ovakvo je stanje besmisleno, naročito za manje seljake, koji doma ne gomilaju zalihe nafte, već dopunjuju tankove na strojevima prema potrebi.
pa komori treba reći sve što nas tišti
a boli me što oni misle, ja sam odlučio od sada sve što mislim da nevalja njima prijavljivati emailom, pa nek čitaju i rade i onda ću im jošposlati upit što su napravili! I ne zanimaju me njihove turneje po francuskoj i kojekud jer ja od tog ništa nemam nisu čak ni opisali što su vidjeli i s nama podijelili iskustva, već samo kažu kao susreli su se s tim i tim a mi nek mislimo dalje!
Nemože to tako ima da nam sve fino opišu i da rade za komoru 20 sati dnevno.
i da odgovaraju na mailove.
To su gluposti. Zakaj to mogu samo nositelji, a ne i članovi OPG-a?
Trebalo bi to nekome predložiti, jer ovakvo je stanje besmisleno, naročito za manje seljake, koji doma ne gomilaju zalihe nafte, već dopunjuju tankove na strojevima prema potrebi.
svejedno nam je jer naj vjerojatnije od 1.1 2012.kupujemo disel sa nekim povratom do pune cijene koji možda dobijemo 1.1.2013 ,biće više love u državnom proračunu od nas neukih i nepodobnih seljaka ali uvijek ja volim zacrniti ali ovo ipak nije još gotovo jer bijes bude negdje morao izaći van a onda budemo vidjeli :finga:
[/COLOR]
U Suhopolju ima plavog samo dođi i toči ako ti fali ja imam viška.
Pa da iz bjelovara u suhopolje po plavi dizel to ima smisla još je zgodnije iz Osjeka ili Vukovara časkom do suhopolja po plavac i toči do milie volje.
Pa ako uzimaš tonu isplati se.
zato se kod vas može uzeti kad je na kile,kod nas nažalost samo na litre
svejedno nam je jer naj vjerojatnije od 1.1 2012.kupujemo disel sa nekim povratom do pune cijene koji možda dobijemo 1.1.2013 ,biće više love u državnom proračunu od nas neukih i nepodobnih seljaka ali uvijek ja volim zacrniti ali ovo ipak nije još gotovo jer bijes bude negdje morao izaći van a onda budemo vidjeli :finga: