gazda gizdavi
Član
- Tu od
- 25 Velj 2012
- Poruka
- 587
mi smo predavali za naturu, stric je za dukat, a u mljekarskom smo bili kad smo imali šampionku u gudovcu na sajmu
mi smo došli do 60 krava i tu stali, sveukupno imamo 180 grla, a to kaj matija priča mene ti to isto ne dira
ja sem za sastanak, pa da neke stvari povežem(jer mi sve baš i neje jasno kod moca), pa da vidimo ko gde griješi i da se to proba popraviti.
ne velim da nitko nije u pravu ako ne radi kao mi nit bi volel da svi rade kao mi ali se znadu neke osnove, a ako ne radiš ono osnovno gdje si
i da velim kaj se tiče ovoga kaj smo išli van da se vidi kak se vani dela, uvjek smo išli preko udruga tak da to nismo plačali a kaj je najjadni išlo se kad su poslovi na njivi bili gotovi a svaki puta se je jedva skupilo za autobus.
sve to kaj smo čuli bilo je koji tjedan nakon povratka orgaizirano predavanje i to u dosta sela; na početku predavanja(3h) dvadesetak ljudi, več oko 4h desetorica otišli jer moraju nahraniti 2-3 kravice i nakraju ostali 2-3 i brat i ja. to ti sve govori kolko su ljudi zainteresirani da čuju i vide s predavanja kak se dela vani, a mislim da bi im dobro došlo, kad bi ja počel pisati kaj smo sve čuli vani vama se toliki tekst nebi dal čitati, a večina (99%) bi reklo da to kod nas nije primjenjivo, da su kod njih drugi uvjeti... znam to jer kad sem pričal drugima samo su okretali očima
o.k razumijem ja tebe sve i sam idem na predavanja i znam koliko malo ljudi dođe a većina što dođe samo nešt pametuje tjekom predavanja...:rolleyess: