Kad jednom probate akumulatorsku, nikada više ne pomislite na oktansku he he
Pukla mi cijev iza ručke na akumulatorskoj, probam od Šantaja i ne paše mi (kupio sam onu dugačku sa metalnom diznom). Naletim slučajno u Srbiji neku 50 cm dužine, dizna 0,45 mm proizvodi se u Odžaku, cijev od aluminija i ručka sa otvorom za manometar. Platio je koliko bi od Šantaja platio samo ručku
Prskala radnica sa akumulatorskom i ja joj priredio 3 kg cuperblau z, kažem ako nije dosta da mi javi da donesem još. Ja došao kad je završila, nije potrošila ni cjelu vrečicu, ja ne znam da li da plaćem ili da jaučem, prešutio sam. Sad u subotu prskao ja daconilom utrošak škropiva 80 l / ha. Vjerovali vi meni ili ne, naravno nisu to neke breskve za pokazati prije su za izorati ali svejedno u 150 m redu dobro razvijene breskve vitko vreteno, visine 2,5 m cca utrošak 10 litara, neka prićam lovačke priće dodajte još 10 pa vidite. Jednostavno dizna kao da je napravljena za taj protok pumpe i snage, pravi odličnu maglicu kraćeg dometa stožastog oblika. Dođe mi da odem kupiti i najduži nastavak sa ful opremom
Da mogu i šljive prskati, razumijemo se nije to atomizer da okreće lisnu masu ali i onako koristim dobrim djelom sistemike koji će se naći sa obje strane lista, a kod zaštite od monilije nije ni bitan vjetar . Ako netko zna koja firma radi to u Odžacima molim da mi napiše jer proizvod je vrhunski a cijena srpska
Poz
Našao sam Bonel Odžaci. 20 medalja za kvalitet,inovativnost, riješenja i što ti ja znam. Ma grunf im je u dizni garant