dulebdp
Član
- Tu od
- 21 Ožu 2011
- Poruka
- 245
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usdok smo okacili kobasice odojak se lepo ispekao a onda se fino castili
čiko je to slikovito objasnio.....kod mene se nogice i repovi obavezno sole
a mtd što ti je to pažulj
sigurno u pečenjari....:scratchdok smo okacili kobasice odojak se lepo ispekao a onda se fino castili
To je polutrajni prizvod , dakle u frižider ili pojesti .Meni kičma otpala ovih dana, pala dva preko 200 kila kod mene i dva preko 150 kila kod tasta, a prije toga me još u leđima uhvatilo. Nego jel netko zna nešto o onoj termičkoj obradi mesa ili kako se već zove ono kuhano carsko meso i šunka, odnio sam 20 kila u mesnicu i već režemo pomalo, jel se to mora spremiti u škrinju ili ?
To je polutrajni prizvod , dakle u frižider ili pojesti .
MTD daj kordinate sušare
ej stari, ove kobase kaj su u crvenom crijevu, ja čuo da je to crijevo za polutrajne kobase, da ne pušta zrak. Jel ima kaj istine u tome?i od kolko pajceka su te kobase, ja sam iz jednog dobil 22kg smjese
ak trebaš pomoć, čiko i ja bumo se žrtvovali :weedman:
evo moje se suše, malo je bio mrak kad sam slikal:
]
I nama su tako rekli za crvena crijeva. Za naše domaće "debele" kobasice su bolje ona bijela crijeva, bolje prolazi dim i vlaga u/iz kobasice, tako kaže mesar-kobasičar kojeg sam pitaoej stari, ove kobase kaj su u crvenom crijevu, ja čuo da je to crijevo za polutrajne kobase, da ne pušta zrak. Jel ima kaj istine u tome?
Nemam ništa za dodati na iznad napisano :weedman:ak trebaš pomoć, čiko i ja bumo se žrtvovali :weedman:
Mtd vi koristite čačkalice za vezanje? Mi koristimo one plastične vozice za struju i odlično drže.
Misliš "pojačani kakao" :lol:vidiš,o vezicama nisam ni razmišljao,pametno malo,vidiš da je dobro piti kakao.....:lol:
da,pojačani naravno....:lol:Misliš "pojačani kakao" :lol:
To mi je rekao mesar sa posla, htio sam ga još neke stvari pitati ali pauza za kavu kratko traje :madmana:
da,pojačani naravno....:lol:
znači,crvene idu prve u potrošnju,a ostale u vakum....