Bravo prijatelju ovo nisam vidio od mladosti, podržavam novotarije ali one nemoraju uvjek biti i bolje. Moji su pretci tako svinje palili i imaš pravo koža se može jesti maltene sirova a u krvavicama dolazi do punog izražaja. Stare običaje treba njegovati i iskustva i znanja prenositi na djecu. Nagodinu ja koljem crne slavonske iz vlastitog uzgoja pa ću po ovoj staroj metodi kolinje obaviti. Pozdrav iz Siska od jednog Groma svim Kumovima.Ma radimo i tako, ali većinom sada u zimi palimo. A dok palimo mogu jest kožu
očeš ti to miči sve sam?Gotova svinjokolja.
vec treba spremati meso, tako da cu ja brzo morati da nesto kupim
juce cijeli zagreb obisao, telefonirao, elipso je jedini ima te smartvac vakumirke ove po cijeni od 900kn, i nigdje ni jedne sve se rasprodale, ostala samo slabija varijanta po cijeni od 600kn, tak da nista nisam kupio, kobasice jos cekaju.
juce cijeli zagreb obisao, telefonirao, elipso je jedini ima te smartvac vakumirke ove po cijeni od 900kn, i nigdje ni jedne sve se rasprodale, ostala samo slabija varijanta po cijeni od 600kn, tak da nista nisam kupio, kobasice jos cekaju.
pa kaj ne kažeš,ima kod mene u d. resi ovaj za 900 kuna,mislim da još nije prodan