Ja sve meljem na istu sajbu, ne znam koja velicina, jednostavno je to sajba za kobase....ne odvajam nikakvo meso, samo se meso melje....na 60 kg stavim 5 kg govedine mljevenu na sitnu sajbu i ak netko donira divljac i to stavim. Cesnjak smeljem na sitno i namocim u vrucu vodu, malo ljute, malo slatke, soli 2.5%, papra u zrnu, saku secera... znaci apsulutno sve od oka, osim soli, to vazem. Kad otpusti cesnjak zalijem smjesu i prije nek ih stavljam u crijevo zalijem ih sa litrom vina za srecu, i litru u sebe i kak ne budu dobre....
Dimim ih lagano sa cetri dima. A susim ih isto lagano na tavanu ali ne na direktom vjetru, nego sastrane i jos sam oko njih stavio plahtu tak da se skroz lagano susiju. I svake godine svi mi jebu mater kak su moje dobre a njihove stalno neki k..... a svima se ponudim da ih tak napravim kak i sebi....
Dimim ih lagano sa cetri dima. A susim ih isto lagano na tavanu ali ne na direktom vjetru, nego sastrane i jos sam oko njih stavio plahtu tak da se skroz lagano susiju. I svake godine svi mi jebu mater kak su moje dobre a njihove stalno neki k..... a svima se ponudim da ih tak napravim kak i sebi....