Dobro ste zaključili, riječ je o mojem gospodarstvu i mojem mljekomatu
Ja sam bio u traktoru. Budem stavio prilog na youtube pa na forum .
12 000 litara se ne odnosi na prodaju preko mljekomata nego prodaju na gospodarstvu.
el ko gleda emisiju.ma ona takozvana gospoda nas sve bude naucila kako se rukuje sa sredstvima za zastitu bilja..kao da su svi tako mutavi pa su dosad valjda ljevali spric u bunare.bitno je uzeti najmanje 600 kuna za tecaj gdje ti bude neki uredski moljac pametovao kako da zasarafis cep nakon sto ispraznis sredstvo..e stvarno smo banana drzava
Točna Ti je, na žalost matematika. Mislim da će biti ovo još jedan pokušaj da se napuni kasica. Ova dama je spominjala neki datum u studenom - ove godine? To im je neizvedivo, kad nemaju još ni spisak sredstava koja idu za amatersku upotrebu. Ovdje očito lud j... zbunjenog?devil):Ja to vidim ovako:
- netko mnogo pametan se sjetio da u hrvatskoj ima 190000 OPGa. Neka nas 100000 ode na polaganje doticnog tecaja koji ce sa predavanjem za 600, ispitom za 50 i iskaznicom za 40kn po korisniku donijeti ministarstvu ovako
100000 opg-a x 690kn = 69.000.000,00kn (69 milja kuna)
Ministarstvo ce od tog iznosa uplatit svakom od 160 predavaca po cca 7500 pa to izgleda ovako:
160 x 7500 = 1.200.000kn (milju i dvjesto tis)
proracun se puni sa dodatnih 67.800.000,00kn (sezdeset sedam milja i osamsto tisuca kuna)
Netreba fakultet da se dodje do ove racunice
Najjadnije od svega da su uveli zakon da onaj tko nece pohadjati navedeni tecaj iza 20 i nekog studenog ove godine jednostavno nece vise moc kupovat sredstva za zastitu bilja... jer smo kao neuki i nepismeni i neznamo kako se rukuje "OPASNIM" stvarima kao sto su radazin, lumax...
Jadno da nemoze jadnije!!
Nisu se sjetili nekog postenog nacina da zarade novac za svoje proracunske rupe vec od nas idu radit budale!!!
U studenom, ali 2015 godine..
U studenom, ali 2015 godine..
el ko gleda emisiju.ma ona takozvana gospoda nas sve bude naucila kako se rukuje sa sredstvima za zastitu bilja..kao da su svi tako mutavi pa su dosad valjda ljevali spric u bunare.bitno je uzeti najmanje 600 kuna za tecaj gdje ti bude neki uredski moljac pametovao kako da zasarafis cep nakon sto ispraznis sredstvo..e stvarno smo banana drzava
Tako već može - nisam zapamtio godinu. Usput, još jedno pitanje: Gdje se zbrinjava otpad od pesticida. Ako ste u sustavu OPG - onda imate nekakve obaveze, zar ne? Ako ste hobista, kud onda s otpadom?
I ako nemaš OPG moraš imati potvrdu da si ga neškodljivo zbrinuo, tjs predao nekome ovlaštenom za sakupljanje, kod nas to CIAK radi, al to skupljanje neorganizirano da je to strašno. 2011 godine su za Križevce i okolne općine organizirali preuzimanje ambalaže na 3 mjesta i mislili sve to u jednom danu odraditi, što nije baš lako izvest s obzirom na veliki broj poljoprivrednika, sva sreća da organi reda nisu morali intervenirati, kad su stigli s kamionom na mjesto gdje su preuzimali ambalažu nastao pravi stampedo.
gazda,potpuno se slazem s tobom,al sam se nagledao boca od otrova po rijekama,jezerima,livadama,sumama,tak da izgleda da mnogima jos treba puno toga utuviti u glavu.
Ovdje očito lud j... zbunjenog?devil):