Što reći za prvi dio emisije i gosta u emisiji,:icon_pray::icon_pray:,jedino nam Mario nikako pred mikrofon da kaže koju
Nisam stigao pogledati....dal je bilo kaj pametnog
Što reći za prvi dio emisije i gosta u emisiji,:icon_pray::icon_pray:,jedino nam Mario nikako pred mikrofon da kaže koju
opa , matija je počeo fukati ...poen za tebeGlavom i bradom, ja, Matija javljam se ovdje i pozivam sve zainteresirane za seljačku bunu 21. stoljeća!!!
Da čovjek je sve rekao što je ljude zanimalo u prošloj emisiji u kojoj naš ministar Jakovina nije dao nikakve konkretne odgovore.
on je ministar...sad koliko je "naš"...:icon_scratch:
I veterinarska inspekcija i svi ostali polako, polaako. Bila mi u petak inspekcija, potegnula gospođa iz Varaždina da vidi da li sam postupio po njenoj naredbi, Jesam i to je ok, bio je mali nesporazum oko kontrole mikroorganizama pošto mlijeko prodajem doma . I veli doći će pod kraj godine da provjeri da li dalje kontroliram somatske i mikroorganizme. Ja joj odgovorim da neka samo dođe, ali je veliko pitanje da li bude imala što kontrolirati ako odu krave s grunta. Ostala je paf, samo me pogledala i otišla. Cijeli sistem vezan uz životinje, bez obzira da li to bile krave, svinje kokoši pomalo ostaje bez svojih mušterija. A službe su sve brojnije.
Da čovjek je sve rekao što je ljude zanimalo u prošloj emisiji u kojoj naš ministar Jakovina nije dao nikakve konkretne odgovore.