dmeter kaže:Za one koji kupuju konje u mađarskoj ima dobrih konja več od 250 Eura sada u doba recesije evo link šteta šta je na mađarskom
http://www.lovasok.hu/eladolovak/index. ... am=1&tpl=1
Ili pogledajte ovog ponija 35 Eura konj
http://www.lovasok.hu/eladolovak/index. ... sc&fromfo=
Lipcanac http://www.lovasok.hu/eladolovak/index. ... sc&fromfo= 300 kuna stvarno sramotna cijena vjerovatno prodaju što ih ne mogu više hranit recesija
wlenarsi kaže:,
Sve sam proćitala i prekrasni su vam konjići!!! :rolleyess:
I moji su,meni najlepši :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kada naućim stavljati slike upoznaću vas sa njima..,ako vas zanima!? :?:
Samo su dva..,ima li ko viška,da ga udomim,hi,hi???
samo ču citirat ovoJaga kaže:Nekako mi je to ipak čudno! Tu kod nas se ne dešava ništa! Ljudi za pripuste traže abnormalne cifre! Mislim da se budu svi vrlo brzo ohladili jer ne može čovjek očekivati da nas bude sve zaobišlo! 8) 8) 8) 8)
Tako ti je u životu, u svim granama jedino bi pomoglo totalni štrajk svih radnika od jednom na jedno 15 dana ali to je utopia.wlenarsi kaže:Bravo Jaga!!!
Prekupci i slićni nikada ne cjene rad maloga uzgajivaća i onda ucenjuju niskim cijenama jer znaju da ljudi moraju prodati kad tad i onda oni masno zarađuju na tuđoj muci,brigi i trudu!!!
Zato bi si "mali" morali,jedni drugima pomoći..u stilu:ti nemaš mesta a imaš hrane npr.,ja imam mesta a nemam hrane ili bilo kako na drugi naćin..,i onda svojega konja smestiš kod mene sve dok se ne postigne poštena cijena..pa da vidimo onda koliko dugo bi oni "diktirali" cijenu!Kada bi se mali tako udružili bilo bi efekta,ne odma ali s vremenom:"ucjena malog uzgajivaća"! :scratch :mrgreen: !!!
Nemojte odma graknuti na mene ako to već postoji i radite tako..,ja neznam i zato ovo pišem i imam sasvim dobre namjere..?Nisam uzgajivać već ljubitelj i voljan pomoći ako mogu.
Treba si međusobno pomoći iz ćisto ljudskih dobrih namera,za "spas" bilo kakvog "malog" konjogojstva i na kraju najvažnije zbog konja koji su bili i ostali ."ta divna stvorenja" koji su čoveku davno pomogli da si otvori put u novi svijet,jer nakon kotaća su konji ti koji su kotać pravilno iskoristili u dobrobit čoveka!
Ne dajte se z........,opss,iskorištavati!
wlenarsi kaže:Zaista je čudno i cjene su ajmeeee,preterane, za parenje,sami smo krivi,podržavamo to!
Ferđolinac-Feri,(hi,hi),
Moji su ti konji kućni ljubimci,još malo pa evo njih i u dnevnoj sobi,vragolani.
Kobila je Engleski polukrvni,bivša preponašica,uspešna ali već u mirovini jer je poprilićno stara!?23 su joj godine! :heart: Fenomenalno izgleda i nitko joj ne da te godine,svi misle da joj je tek najviše 12-13 g.
Kastrat je tek pošteno izašao iz puberteta,13 mu je godina,Hrvatski punokrvni,Đakovo,školski konj,i on je na neki naćin u prevremenoj mirovini,prevario "komisiju" :lol: došal k meni i preporodil se je.Puca od snage i zdravlja! :mrgreen:
Kobilu sam udomila,nitko mi ništa ne plaća!Kastrata također,ustvari ponudili su mi ga da bi imala konja za jahati jer je kobila prestara i kao srćani englez potreban joj je iskusan jahać a ne ja amater,gledala bi me kao muhu na riti da sam slućajno na njoj!!! :axe: Kastrat je imao problema sa alergijama na trave pa mu ni veti iz austrije nisu mogli pomoći!
Gle čuda, nakon 3 meseca kad je skužil da se ne vrti više 8 sati u krug u školi j.i nije 16 h u boxu,naprasno je ozdravio i juri ko lud po ispustu i ni malo nije" bolestan",naprotiv sada je još i razmažen!
Imamo ovde par izvrsnih veterinara i jedan koji i sam ima konje mi je za njega odmah kad je došal k meni rekao da je njegov kašalj samo psihosomatski zbog monotonog rada i da će se oporaviti, i jeste. :mrgreen:
Imamo jako malo zemlje ali za kukuruz i zob dovoljno,senokoše isto imamo nešto, posejali dobre mešanice i to veselo kosim i spremam pa skoro nema zime za eskime. :lol:
Eto rasprićah se i žao mi je što neman ništa za trampu sa tobom,a novaca za kupiti također nemam..ali nikad se ne zna sve je stvar dogovora-kredita..
Oprostite ak'sam preterala. :mrgreen:
Da te malo ispravim nisu svi takvi Kurobasa iz KK Split ima fenomenalnog punokrvnjaka i kad su ga pitali za pripustit kobilu i koliko če koštat odgovoria je "Bogati ništa neču ja skakat po kobili" Znači nisu svi istiJaga kaže:Nekako mi je to ipak čudno! Tu kod nas se ne dešava ništa! Ljudi za pripuste traže abnormalne cifre! Mislim da se budu svi vrlo brzo ohladili jer ne može čovjek očekivati da nas bude sve zaobišlo! 8) 8) 8) 8)