• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Konjići

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Ne znam točno! Što kažu u Slavoniji?
Bio je kod mene gospodin iz ergele kad ju je žigosao koji kaže da vrijedi cca. 10000 kn!
Stvarno je dobra i lijepa, u galopu ju je prekrasno vidjeti!
Nemam pojma imam tu jednog interesenta pa ćemo vidjeti!
Kobila će ti se oždrebiti danas ili sutra!

F

Ferđolinac

Guest
Pa neznam točno ali ipak je ona omica, u Slavoniji bi dobio 6 ili maksimalno 7 tisuća, jedino ako ti ona nije A knjiga, ako je A onda bi možda i mogao dobit 10000. A za ždrebljenje evo još uvijek čekam, nadam se da će ujutro nešta bit.

W

Wilma L.

Guest
Jaga,slike su jako dobre a konji divni,ždrebe je fenomenalno,šećer mali :heart:

Ferđo.,evo nekoliko predloga za ime ako bude žensko,
ne znam šta ti voliš,domaće ili nije važno ako ti lepo "sedne"u uho?

Zora,Ranka,Stela i Astra i Danica su zvjezde,Venera=planet,Tera= je zemlja,Tara,itd...

:rolfer: :gitarist: ,zamisli da još i kuma postanem,hahaha...

F

Ferđolinac

Guest
E hvala, sviđaju mi se imena i ako bude žensko, bit ćeš sigurno kuma, Zora mi se sviđa, Stela i Tara, ma super su sva.
Evo još se nije oždrijebila, sad sam je pustio u onaj mali kral što sam napravio u dvorištu, bilo bi dobro kad bi sada preko dana.

D

dmeter

Guest
Ferđolinac kaže:
Nisam ja iz Slovenije nego iz Cerne, to ti je pokraj Vinkovaca u Srijemu. A konji su debeli jer se moraju ždrebit za koji tjedan, starija se ždrebi za 20 dana , a mlađa malo više od mjesec.
Odakle ti sad Slovenija pala na pamet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W

Wilma L.

Guest
:lol: ,

sad navijam da bude žensko, :lol: ,
ako ne ovo pa drugo..
drago mi je da ti se dopadaju,osećam se korisnom a i jedva ćekamo svi prinovu i da bude ok pa nije važno kojega spola..

ma dećki ovaj forum je super :mrgreen:

F

Ferđolinac

Guest
Evo samo da kažem da nije ždrebna preko 340 dana nego 316, ali svejedno Jaga je reko da se ždrijebi od 310 pa nadalje.

W

Wilma L.

Guest
:mrgreen: ,

Skoro bi se mogla kladiti u gajbu pive da bude muško,Vezir..ili Šejtan-vragec,samo zato jer kobila prenosi preko roka mada ne mora znaćiti! :scratch

F

Ferđolinac

Guest
Ma i ja isto mislim da će biti muško, jer je već dosta prenela

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Nema veze to prenošenje ili ranije! Od mog Cvetka sve tri pripuštene kobile su se oždrebile ranije i sva tri dečka! Kaj bude bude! To se nikad ne zna. Samo da je živo i izdravo!

W

Wilma L.

Guest
dapaće da si u pravu samo da je sve ok a bude jer kobile to same sve najlepše naprave...

F

Ferđolinac

Guest
Ništa, a valjda će sad jer 5.9. je primila tako da je 11 mjeseci 5.8.

W

Wilma L.

Guest
:oops: ,

ma sve 5,ali se ipak javi da ne pomislimo da kaj nije kak treba..

odbrojavamo i mi... :mrgreen:

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
To je sve ok! Ako imaš u blizini veterinara pozovi ga na piće pa da malo pogleda! Probaj po trbuhu da li se ždrebe miče!
Ako je odgovor potvrdan onda će svaki čas!

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
fotografija0055.th.jpg
[/url][/img] danas u Duga resi konjička karavana ovi idu na okupljanje .malo sam zakasnio.

J

joe19

Guest
Evo citam vase postove vec poprilicno dugo pa sam odlucio da se prikljucim. Prosle godine smo kupili prvog konja, covjek kaze da je hrvatski hladnokrvnjak, 9 godina star,kastrat , nije velik i skroz je miran i ujahan. u zadnje vrijeme ima problem s prednjom desnom nogom, ali to je druga tema. Nego, kao sto sam rekao konj je veoma miran i to mi vise nije uzbudljivo. U planu nam je, vjerojatno tek u proljece, nabaviti drugog konja, kobilu, koja bi bila malo zivlja i koja bi mogla zadovoljiti moje mladenacke zelje ( a i treba mi 2. konj za zapregu)XD Inace se bavimo poljoprivredom, pa bi poceli s uzgojem konja. Moje pitanje je> koliko bi mogla kostati kobila hrv.posavca s papirima, postoje li poticaji na konje, postoji li mozda koja autonomnija vrsta (to mi je nekakva boljka, ne znam zasto volim autonomne vrste XD) i bilo koji savjet je dobrodosao...

W

Wilma L.

Guest
:mrgreen: ,

bok svima..
a danas kod nas u Čakovcu..ovako..drugi dan turnira..

Ekipa postavljaća parkure koja je izuzetno važna za sigurnost konja i čovijeka,pod strućnim vodstvom strućnjaka za parkure,Željka Marovića,preponskog jahaća, dresurnog jahaća,trener je također,vlasnik nekoliko konja koje na vrijeme i nepovređene povlaći iz sporta,što je inaće rijetkost u sportu!

Najnoviji postovi

Na vrh