• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Konjići

F

Ferđolinac

Guest
Nisam ja iz Slovenije nego iz Cerne, to ti je pokraj Vinkovaca u Srijemu. A konji su debeli jer se moraju ždrebit za koji tjedan, starija se ždrebi za 20 dana , a mlađa malo više od mjesec.

W

Wilma L.

Guest
:mrgreen: ,

Ferđo,
predivne su ti kobile i jako poslušne vidim.
Super si im sredio dvorište,važno je da mogu na zrak i šetnju,sad im je super.
Ajde da se lepo u miru i sretno oždrebe i javi odmah da znamo kako je prošlo.
Ja bi od sivke ždrebe (doćiću po noći kroz 6 meseci,utovariti i odpeljati k sebi :mrgreen: ),biće predivno a i ova druga smeđa je divma,kako se zovu kobile?

W

Wilma L.

Guest

evo i nas malo,u dokolici..

lijeva je alpina koza,desna bijela nemaćka koza..mlade godinu dana su..
jarac je mješanac alpina i sanske koze..

W

Wilma L.

Guest
Saturn,zlato moje malo od 500 kg!
Voli trćati uporedo s traktorom,to mu je neka igra samnom..vragec..

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Postaviću slike čim stignem.Nešto me mobitel zafrkava, a fotoaparat mi žena ne da na poljoprivredu da ga ne potrgam!
Usput odlučio sam prodati ždrebicu - lipicanku. Slike isto za koji dan!

F

Ferđolinac

Guest
wlenarsi kaže:

Ferđo,
predivne su ti kobile i jako poslušne vidim.
Super si im sredio dvorište,važno je da mogu na zrak i šetnju,sad im je super.
Ajde da se lepo u miru i sretno oždrebe i javi odmah da znamo kako je prošlo.
Ja bi od sivke ždrebe (doćiću po noći kroz 6 meseci,utovariti i odpeljati k sebi :mrgreen: ),biće predivno a i ova druga smeđa je divma,kako se zovu kobile?

Ćim se oždrijebe javljam, trebalo bi biti 2.8. po kalendaru, a kobile se zovu Simbe, i jedna i druga su Simba. To je slučajno ispalo, starija je smeđa i nju sam kupio sa 6 mjeseci od jednog gazde iz Iloka i zvala se Simba, nakon par mjeseci gazdi se oždrijebila ponovno ista kobila i on ju je nazvao ponovno Simba, nije znao da ću i tu kupit, i ja za 2 godine skupio novce i kupio i tu drugu, a pošto je već imala ime na koje je naučila nisam htio mijenjat. A nitko mi ne vjeruje da su nje dvije sestre, siva je puno više razigranija, gizdavija, a smeđa je nešto mirnija i više sliči hladnokrvnjaku.

W

Wilma L.

Guest
:(
Jaga,zašto prodati..
no dobro ne moramo baš sve znati ali mi je žao...
Slike obavezno,malac je sigurno predivan!Kako si ga nazvao? :mrgreen:

W

Wilma L.

Guest
Ferđo,
ti ne moraš svaku posebno zvat,zoveš jednu kad evo njih dvije.. :lol:

a ja svoju svojim imenom moram zvati,kad susedi misle poludela skroz... :rolfer: :rolfer: :rolfer:

F

Ferđolinac

Guest
Evo što sam jutros primjetio, da joj je počelo curit mlijeko i nije po kalendaru 8.5., nego je trebalo biti prije 2 dana, jer sam čitao da kobili treba 340 dana da se oždrijebi može par dana prenjet, tako da ko zna možda već sutra budu slike.

Jaga ajde da vidim, ima kod mene dosta zainteresiranih.

W

Wilma L.

Guest

koja Simba,siva ili smeđa,...

Ajde drže se fige da sve prođe kako treba...

Jaga,ma ne sekiraj se :rolfer: :rolfer: :rolfer: ,ja priman na "stan i hranu" svakog konja koji ti je višak..,bez naknade :rolfer: :rolfer: :rolfer:,dapače!!!

p.s....a da proširiš štalu? :madmana: :rolfer:

F

Ferđolinac

Guest
Jel ima tko kakav dobar prijedlog za ime ždrijebeta, ako bude muško mislio sam da bude Gajtan, Sokol ili Vezir, ali žensko nemam nikakvu ideju.

wlenrasi, smeđa se ždrijebi.

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Evo slika, pa uživajte!
Ema, lipicanka 1 g.

Nera i Cezar, 12 dana.

Corona i Sokol, 25 dana.

F

Ferđolinac

Guest
Super je, samo ima glavu kao Araber, pod šta si pušto kobilu.

F

Ferđolinac

Guest
Ovaj ždrebac je stvarno dobar, jel tvoje kobile imaju papire i jel dobivaš kakav poticaj.

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Sve imaju papire! Vranka i dorka su posavke, a bijela i siva lipicanke! Htio sam samo pripomenuti da kobile nose ždrebad od 310 dana pa na dalje!

F

Ferđolinac

Guest
Mojoj je danas mislim 345 dana, a tek prije 2 dana joj je krenilo jače mlijeko. I koliko bi tražio za tu Emu?

Na vrh