• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Konjići

L

lovac00

Guest
Ako su kopita topla više nego inače,obavezno kopita hladit.Možeš ga izvest van iz štale i šlaufom i hladnom vodom iz pipe mu polijevaj kopita.

Hvala na savjetu,evo ja uz ovce sad i konje i opet problemi ali dobro sad je ok.:partyman:
 

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339
Naravno da sam dobil poruku.Nije loše sa vremena na vreme i tak malom ždrebetu pogledati kopita i porašpati tu i tam ako mu treba.To se odnosi na konje koji se premalo kreču ili se kreču po mekom terenu. Mislim da se naš prijatelj zeza sa opaskom o žabicama jer ako kopito(nokat) nije obrezivan onda je žabica niža na prema kopitu.To jest kopito je duže pa žabica nikak ne dodiruje tlo(u normalnom stajanju).Inače žabica treba kod hoda dodirivati tlo radi pumpanja krvi,jer pomaže vračanju krvi prema srcu.Znači da je žabica pomočna pumpa koja samo pomaže u cirkulaciji krvi.
 
L

lovac00

Guest
Konjari jel tko kaj znade oko konja imunološkog zavoda!:gitarist:
 
L

lovac00

Guest
Nemojte da sam dosadan,ali nije mi jasno kaj se čeka sa udomljavanjem konja,prvi je mjesec gotovo prošao!:scratch
 

joža

Član
Tu od
15 Velj 2011
Poruka
247
Moje je mišljenje da se oko toga digla prašina jer su neke stvari izašle u javnost, koje možda i nisu smjele, sad se to malo smirilo i ošli konji tam kam su i bili namjenjeni :evil:
 
L

lovac00

Guest
konji nisu nikud otisli,konji su u Brezju.
Ti si u brezju jesi ih vidje??IMZ nije nikakvu obavjest stavil kaj se tiče konja osim one o udomljavanju!!
 

Filip

Član
Tu od
3 Kol 2011
Poruka
369
nisam ih iso gledat,ali znam da su tam jer sam pito susjedu koja tam radi..ona je meni rekla da se sreduju papiri za udomljavanje.
 
L

lovac00

Guest
nisam ih iso gledat,ali znam da su tam jer sam pito susjedu koja tam radi..ona je meni rekla da se sreduju papiri za udomljavanje.
Dobro ako je tako!!!!Žao mi je tih životinja da ne završe u klaonici!!:?:
 

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339
Konji su još tamo i uskoro bude u javnim glasilima objavljen natječaj i uvjeti za dodjelu konja.Tek nakon toga se budu mogle pisati molbe.
 

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Ova moja konjusina od konja neče van na snjeg!

Dok je moj did imao konje, sjecam se oni su skakali dok je snijeg i bili veseliji nego ikad.
To mu je prvi snijeg?
Dali idu ostali, pa da za njima krene.

Da ga namamis sa zobi?
 

Najnoviji postovi

Na vrh