Pa nemre biti istina jer nije. Evo ja sam se potrudil pa sam isel citat podatke NHS-a koji se navode kao izvor za ovu glupu i zlonamjernu interpretaciju i nigde nema takvih podataka. Oni ovde otprilike sugeriraju da cjepivo radi tako da izaziva imunodeficijenciju (npr. kao HIV) - možda je to stvarno istina ali to u tjednim izvještajima NHS-a nigdje ne piše tako da je ova interpretacija “novinara” laž. Neznam od kud su te tabele ali one mogu eventualno sugerirati pad ucinkovitosti cjepiva kroz vremenski period (što ne znaći da imunitet ide u minus u odnosu na početno stanje). Ali recimo u tim istim podacima ima ovaj graf. To nisu htjeli komentirati.Ma to nemre biti istina.![]()
Ovo kaj je kolega gore stavil je definitivno dezinformacija jer je u tekstu navedeno nešto kaj ne piše u navedenom izvoru informacije. To je ko onaj “znanstvenik” koji je kroz mikroskop gledal cjepivo i rekel da se u njemu nalazi grafen-oksid iako se na taj način nemože utvrditi prisutnost grafen oksida… Ali recimo nije dezinformacija da je dečko, koji živi 2 kilometra od mene i ima 24 godine, na respiratoru…Ajd mi nađite što je dezinformacija, a što je prava informacija?
Toliko nas bombardiraju sa "činjenicama" da više ne znam niš!
Za Stožer i vladajuće se može pjevati "Al kofa je bušna, o majstore moj"!