Poštovani gospodine
@hotela, naročito mi je drago od
Vas da se shvatilo da mi koji imamo drugačije mišljenje i viđenje nismo
Vaši protivnici. Gospodine
@ZJ što se tiče zdravstvenog sustava svi znamo, već 10 i više godina, kako funkcionira. No bez obzira na sve Vaš je otac dobio potrebitu medicinsku pomoć, kad kažem Vaš otac tada mislim i na sve nas.
Ali, mislim da niste, dragi kolege, pročitali moj post do kraja gdje je naveden podatak o postotku udjela necijepljenih i cijepljenih u bolnicama koji je i poanta svega.
Pa da pojasnim.
U bolnici se nalazi 100 bolesnika od kovid virusa od kojih 90 necijepljenih i 10 cijepljenih što je omjer 90% i 10%.
Da sad ne upotrebljavamo integrale i druge matematičke izračune, možemo hipotetski zaključiti:
kad bi bili cijepljeni ovi koji to nisu slijedi da bi u bolnici završilo njih 10% što znači tek njih 9, pa bi ukupni broj u bolnici bio 19 bolesnika. To je 80% manje ljudi na bolničkom liječenju.
Sad postaje jasno zašto se držati preporučenih mjera kao i cijepljenja i kakav je učinak. Poštovani kolege, slijedi da će tada i dalje otac
@ZJ-a biti medicinski zbrinut kao i svi mi ostali. U protivnom dragi kolege svi smo skupa naj.......i.
Zdravi i veseli bili.