Ja sam danas malo više spaval "iza kosilice", pa mi sad "na brojaču koraka" u džepu piše
26163...
Prokomentirao sam ženi (poslije 19 sati) moj današnji dan: "da mi je danas bila žvakača pri ruki i nju bi potrl" 😖
.
Bili smo poslije toga, pred večer, malo kod susjeda na trač partiji, rekao mi je susjed da smo nas dva najluđi za posael "na daleko"
😖. I on je kosil, samo z traktorekom z hirostatikom i điđe miđe...
Uglavnom, kosil sam denes pri starome s Hondom. Došel sam doma i nastavil kositi po našem gruntu. U jednom momentu idem prazniti koš i šok, puknut je nosač ručke (cca 80 mm x 4 mm)
😖
, pa zakaj gore je novi novcati nož, savršeni balans...
Zemem v ruke flaksericu, imam ju cca 5 let. Čistim rubove i na cesti na polovici parapeta od ograde krepa - sam tak.
(Nigdar do vezda mi ni krepala) Cuknem jemput... peti put nikaj. Dojdem do garaže, do žene, gdje ona presađuje cvetje i gleda me - kaj se dogodilo?
Krepala je.
Potegnem da ji pokažem i vrag vužge, dela. Idem dalje flaksati, za 5 min krepa, pa koji sad vrag. Potegnem 3 put vužge, zdržala je do kraja.
Zel sam iza toga z druge garaže rezervnu samohotku, stari dobri MTD s B&S 190 cc. Natočim benzin, cukam, cukam, cukam... Jedva je vužgala, zatirava se, zaletava, nikud nikam. Jedva dojde k sebi i idem dovršiti košnju po gruntu. Napravim to, stanem, spijem kavu s kćerkom i unukama na terasi, idem sad još k punici pokositi.
Kosim, kosim i odleti uz pletenu drot-ogradu ratkapa s kotača pol metra 😖 a zašrafal sam ju s 4 pleh šarafa na kotač.
Zbavil sam sve današnje košnje, porinul kosilice u nadstrešnicu, drugi tjedan ih budem zel na "popravke"...