• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kosilica za travu

Andrej00269

Novi član
Tu od
18 Tra 2020
Poruka
9
Da li ima još neki savjet da mi da ako bude opet jaka kompresija kada stavim nož Nazad

Andrej00269

Novi član
Tu od
18 Tra 2020
Poruka
9
evo danas sam stavio novi nož novi semering (stari je curio) i promijenio sam ulje i opet je velika kompresija kad povlačim špagu ali uspijem je upaliti i radila je ljepo normalno. I opet sam sve detaljno pogledao i sve je u redu ništa nigdje ne zapinje ali opet teško se spaga vuče ...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A jesi li podesli sajlu kočnice na zamašnjaku? Da ona ne struže?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sad mi najgora situacija, sad me zove neki gospon koji bi mi upatil odma lovu, na neviđeno bi uzel, a meni oko 15h dolazi kupac, i sad neznam kaj da delam.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prodana, gospodin ju je samo pogledal i dal novce, nije ni probal ni niš, onda nekak na moj nagovor ju je isprobal kak radi, kak pali.
Uglavo otišla je za 2 soma.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Juče se malo kosilo 🤗🤗

Prilozi

• IMG_20200422_143413.jpg
    IMG_20200422_143413.jpg
    98.3 KB · Pregleda: 19
  • IMG_20200422_125350.jpg
    IMG_20200422_125350.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 19

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Pri meni se bu danas drugi put ove godine. Sad kad je pala kiša, jako brzo je porasla.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo,moja strizna stajala dve leti,inace je Alko i izgleda mi potpuno ista:unsure: ko kolegina kupljenca,cetverotaktna.Imam i dvotaktnu i do sad sam nju koristil jer je ova druga bila nekaaj rasklimana,pa sam ju pred par dana malo zrihtal.Pogledam ulje,nije crno,nalijem benzina i probam, potegnem ja al bogme potegne i ona na kontra stranu i to jace neg ja.Nece da vuzge a ruke mi skoro strgala,pogledam svecicu,crna,masna,pa denem drugu rabljenu i gle vraga vuzge i dela stiha ko singerica.
To mi bilo tak lepo za cuti:ppozdrav: te sam odlucil staru dvotaktnu prodati sad dok se ova korona smiri.Nego more li mi ko reci zakaj me tak namucila tj. zasto tako jako i brzo povlaci natrag jer se je polako bojim,i drugi dan su me ruke boljele.:sick:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Hotela,
takav problem sam ja imal na svojoj maloj BCS-ki (7,5 KS diesel motor). Ne tvrdim da je kod tebe isti problem, ali pročitaj tih par stranica, možda pomogne. Meni su MUHA i rudamača pomogli savjetima. Hvala im i ovom prilikom.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega iwanho fala lepa na brzom odgovoru (y) ,nadam se da bu ve vredu jer je vuzgala i poslije na par puta.Makar je mojaB&S benz. motor puno slabiji od tvoje ipak me namucila,ak sam dobro skuzil toje sve zbog svecice.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Tesko da je do svjecice....ali sad kad je proradila mozda vise nebude tako "zlocesta"...

husqvarna365

Aktivni član
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
989
Dali se tko susretao sa kosilicom briggs & stratton 800 series 175cc i moze li Rec nesto vise o njoj

Najnoviji postovi

Na vrh