vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
- Skineš nož
- ušarafiš šaraf u radilicu (na ne oštetiš navoj špindlom na radapcigeru)
- Dvokrakim radapcigerom ga primeš za ovaj flah koji drži nož
Svaka radilica ima kajl-nut, a sama kajla je zasjek na cijevi remenice (plavo):
View attachment 59593
Na tu rupu dolazi gumena cjevčica i na filter zraka , to j e odušak motora (motor diše n a tu cijevčicu) i uljne pare opet idu u izgaranje. Kako se motor koristi duže vremena onda n a taj odušak dolazi i više ulja. Uzrok tomu je istrošenost karika i sve više kompresije dolazi u karter.Kolega plus ovo je kosilica i na ovu rupicu baca ulje van dok kosim
Meni je Viking zakon,plastično kućište,nema da kućište trune😉Vidim još netko ima tu stigu.... Po meni najjači dizajn kosilice ikad.
Vlč. Puknuti to je sada prvi puta skidano i vraćano nazad tak da je moguče da je okrenuto naopako. Do sada na motoru nije ništa skidano ni karburator niti cilindar probaču prvo otvoriti i okrenuti lim i unutra spužvicu ako ne pomože ide cilindar dolje pa ču vidjet u kakovu je sve ostalo stanju.miješate babe i žabe , taj poklopac je postavljen krivo ..pitanje da li je još kaj krivo poredano ispod njega
O! Imam negdje takvu kosilicu (Al kučište+Tomos)...
Ovo Al kućište, pak ništa ne trune, iako je na vedro - oblačno.😁
da, to je jedina prednost vikinga.... ne trune... ostalo... 🤫..Meni je Viking zakon,plastično kućište,nema da kućište trune😉
Iskreno,ne bi se složio s tobom,jednu sam doslovno razderao da kvara nije bilo,ova druga isto bez problema radito je jedina prednost vikinga.... ne trune... ostalo... 🤫..
pa nije se ni stiga razderala od stajanja... na kraju je to isto kvar, ili mozda nije?Iskreno,ne bi se složio s tobom,jednu sam doslovno razderao da kvara nije bilo,ova druga isto bez problema radi
Pa i ovi moji Vikinzi su bili u tom cjenovnom rangu😉,starija ima negdje oko 20 godina,a mlađa par godina mlajšapa nije se ni stiga razderala od stajanja... na kraju je to isto kvar, ili mozda nije?
Ja sam velim da nema boljeg dizajna od te stige. zaboravil napisati, kosilica je kostala 1500kn....viking can't beat that...