• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

krastavac kornišon za preradu

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
nabavio sam si grogrin starter 12-42-12 i universol 10-10-30 danas sam pošpricao sa ridomilom tim gnojiivom,ovo mi je prva sezona učim se, imam 6000 sadnica

Vučko puno komplicirano ti je to a postoji sasvim jednostavno rješenje uzmi jedan kristalon i to smeđi sve druge odjebi uzmi jednu vreću uree, jednu litru fertine B i to bi ti bilo otprilike sve što ti treba za kornišone da imaju visok prinos i kvalitetu. Ja svake godine radim tako. A ostalo su sve samo p......... koja mogu dovesti do velikih ulaganja a malo koristi.

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
nabavio sam si grogrin starter 12-42-12 i universol 10-10-30 danas sam pošpricao sa ridomilom tim gnojiivom,ovo mi je prva sezona učim se, imam 6000 sadnica

nisam koristio to pa neznam,ali po formulaciji je ok,nije idealno ali nije ni loše. vidim da si počeo kako treba i nabavio prave stvari,tako to ide,a ne fušariti i bacati novce bezveze i misliti da si napravio dobru stvar a samo si sjebao i biljke i zemlju. ureu nemoj koristiti,radije uzmi KAN pa ga rastopi ako već hoćeš neku prihranu dušikom ali neće ti biti potrebno ništa od toga. i još nešto,kad počneš koristiti ovu drugu formulaciju 10-10-30,smanji ga za trećinu koliko inače bacaš na cisternu i dodaj ovoga 12-42-12 sve skupa u jednu cisternu i piči,dobro će ti doći jer fosfor pospješuje cvatnju i bit će superiška.

I

ihorzic

Guest
ljudi koja je cjena u slobodnoj prodaji krastavaca koirnišona i salatara ako ga pustim

Danas su mi bili iz KTC-a i rekli da otkup počinje sa 1. srpnja.
A ja imam za 2- 5 dana prve za brati.

I

ihorzic

Guest
Sory siki ja ne mogu dignuti sliku od stroja.
Možda su mi i pikseli upitni na mobiću
moram nekog pozvati tko zna

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Sory siki ja ne mogu dignuti sliku od stroja.
Možda su mi i pikseli upitni na mobiću
moram nekog pozvati tko zna

Veličina slike mora biti 680x480 i ide.

Vučko

Član
Tu od
14 Svi 2011
Poruka
105
kako se riješiti lišnih ušiju kod krastavaca kad procvjetaju? jel se smiju špricati sa nekim sredstvom?

I

ihorzic

Guest
ja danas odvezao prvu pošiljku za KTC , počistio sa svim klasama 250 kg.
Hvala Bogu krenulo je , mada nije loše i van klasa kod kuće.
Kako je dalje ???????????????

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
:supz: :supz: a da ja također danas odvezao prvu turu za ktc , direkt u križevac 186 kg ukupno od tog 43 1 klase.:drinkers:

Vučko

Član
Tu od
14 Svi 2011
Poruka
105
ja posadio 20.5 jučer počeo brati nabrao 10 kg,u ponedjeljak eurovoće dolazi po njih

Najnoviji postovi

Na vrh