Hvala na odgovoru ispričavam se što nisam dao više informacija, navodnjavamo sustavom kap na kap svaki 10 dana smo stavljali kristalon 1kg/1000l a dan nakon toga Multi-Cal 2,5kg/1000l, kasnije su nam predložili Multi SOPGG, ali ga nismo našli dali su nam ovaj Multi-K classic Potassium Nitrate ovaj kali navodno obogačuje vodu kisikom za krupnost, bujnost i dozrijevanje ploda također 2,5kg/1000l prvi dan kalij drugi kalcij svakih 10 dana, zaštitu vršili quadrisom, ali kako su se počele pojavljivati bolesti uvalili nam sve ovo:
1.dan, ujutro Euqvaton+ Domark(plemenjača) zamješano, navečer insetkicid protiv ušiju
2.dan, navečer Pauk Vertimec i Zoom(crveni pauk) zamješano, nakon tri dana
ujtro Avi (plemenjača), navečer Attacer+Mospilan (trips), posađeno u plasteniku, još sam da vas pitam koliko krastavcima dajete vode dnevno, mi je ostavimo u bačvi da se ugrije neki agronomi kažu da hladna bunarska voda zna naštetiti krastavcima inače posađeno je u plasteniku, brine me što se sušenje listova počelo javljati od dna prema vrhu pri dnu se na nekim mjestima suši i plod ako trebate kakve informacije o kiwanu javite se pa
pomognem hvala