• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

Z

zaštitar

Guest
Pozdrav svima!
ako tko treba krumpir, imam u skladišteno oko 150 tona i to laura, marabel i frisiu koja se traži k'o luda budući da ima potpuno bijelo meso.
:D

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Ove godine i nisam imao puno, tako da sam većinu proado. Još nekih deset tona samo ;) PZ Matijević kupac

K

Krešo

Guest
cabage kaže:
Takva je i moja, samo u malo boljem stanju ;)
haha ova je malo korištena a neznam kaj cu s njom za sad ju posuđujem susjedu pa možda mu i prodam

TOMICA7340

Član
Tu od
1 Pro 2008
Poruka
118
Pa momci vi nemate NIŠTA posebno od vađenja :lol: :lol: :lol: :lol: GRIMME je stroj

Z

zaštitar

Guest
Kupac1, ja ne prodajem krumpir u gore prikazanim jumbo vrećama, već ga u takvim vrećama skladištim zbog lakše manipulacije i transporta od skladišta do pakirnice, te ga tamo perem ili četkam i pakiramo ga u odgovarajuće pakiranje.
eto samo da pojasnim neke stvari jer imam osjećaj da ste krivo shvatili uporabnu vrijednost jumbo vreća.

pajdo

Član
Tu od
26 Srp 2007
Poruka
200
tomica zetor kaže:
Kako znaš da ga vuće 7211??

Ima slika na drugom forumu-7211 sa uskim gumama! ;)

Zaštitar
Jel` ide Štore bez problema po krumpiru sa onom, gore slikanom, prskalicom?
:)
Ono je tvoja automatska sadilica?

Z

zaštitar

Guest
PAJDO
Sadilica nije moja ,sliku sam našao na nekom slovenskom forumu :lol: :lol: :fball:
Otkud si?

B

branko22

Guest
Lijep pozdrav svima!
Ako netko ima luka i krumpira za prodaju neka mi se javi, trebati ću veću količinu krajem mjeseca pa sve do 4. mjeseca, te prodajemo ili kompenziramo nove mashio i amazone rotodrljače 2.5, 3 i 4 m više komada, vrlo, vrlo povoljno!

pajdo

Član
Tu od
26 Srp 2007
Poruka
200
Koja cijena za Amazone i Maschio 2,5m??
Može i za kompenzaciju luka i krumpira!
Može i na pp!

Zaštitar

Ako sam dobro skužio tko si ti, onda sam jako blizu tebe... :lol:

Nisi rekao kako se ponaša Štore?
Možda bi neki Hurli od 86ks lakše to podnosio? :scratch

TOMICA7340

Član
Tu od
1 Pro 2008
Poruka
118
ja imam oko 500 tona crvenoga ili bjeloga pakiramo po 5,10,25kg!koliko kosta amazno ili mashio 2,5 s paker valjkom
za dogovor javite se na 098-354-992.

Najnoviji postovi

Na vrh