Podloga je divlja kruska
Jesu ono stupovi za armaturu?Ja imam isto na podlozi divlje kruške i nemam armaturu,etažnu piramidu formiram.
Podloga je divlja kruska
Jesu ono stupovi za armaturu?Ja imam isto na podlozi divlje kruške i nemam armaturu,etažnu piramidu formiram.
Pa kolika im je onda visina bila u trećoj godini?
Prekrasno ,dobar nagib imaš jer Europard 454 proklizava kada malčaš a bude mokro
Razmak 4x1.5, visina stupova izvan zemlje2.20 m, četiri pocin.žice razapete za etaže, lanjske god završen uzgoj svih etaža,sada teram samo rod
Povijanje,savijanje,vezanje,zel.rezidba posla nikad kraja.
Da 4 metra su malo širi redovi a kako sumljam da ću ikada kupiti baš voćara kada se rašire voćke imam taman od grana jed reda do grana dr. reda 2 metra a negdje i manje ,jer ja teram i u širinu krušku.
Ova kruška me najviše mući DRUŠTVENKA da sam znao da je tako zeznuta terati je u rod ne bi je ni sadio,zato je nema nigdje,ja volim izazov pa da vidimo tko će pobjediti.
Voli vodoravni položaj i intezivno raste ravno i puno zel.reza za rod inaće opet ništa,ali sada sam se ja zainatio pa da vidimo tko će nagodinu ispasti pobjednik:twisted: