P
pixa93
Guest
moze li i neko reci svoje misljenje o tom traktoru.da li ga ima tko i kolika mu je cijena.nigdje nemogu nac cijenu.ja mislim da je u danasnja vremena to best buy traktor
savoris kaže:zna bogec vjerovatno posto kad smo bili na sajmu mnogo se muvao oko njega :mrgreen:
bogec kaže:savoris kaže:zna bogec vjerovatno posto kad smo bili na sajmu mnogo se muvao oko njega :mrgreen:
evo jedna pikčr slikao savoris, od tud zna da sam se muvao oko njega, imali smo foto sesion , ono plazio sam po njemu ko zadnja sponzoruša, i bilo je jebozovno 8)
cijena skoro ista kao i kod masseya ili deutza, neka sitna razlika, ništa drastično, oprema čak i jako slična, preglednost u traktoru je mrak, superiška, malo uske gume jer ih odaju blatobrani pogotovo prednji, kopčanje na kugle druga kategorija, klima, i sve ostale kefereke, mehaničko sjedalo, kompresor, iznutra traktor izgleda vrlo moderno i fino uređeno u svijetim bojama, taman za đubrene borovo čizmice
slijedi celebrity sponzoruša u explicitnoj pozi 8)
da da.znam dan ije lsuga mfu i deutzu i ostalima ali ako je u cjenovnom rangu sa njima onda je to katastrofa.to je traktor za manja gospodarstva ili za veca gdje bi samo orao i rotiraoZJ kaže:Nije ti to niti sluga MF-u ili Deutzu. Prije svega, ima lošu (prenježnu i neadekvatnu) prednju osovinu, poput Belarusa, dakle Z pogon a ne križevi i planetarni reduktor.
Motori su vrhunski, no mislim da je traktor za lakšu primjenu, prvenstveno preko kardana, a ne za teške zemljane priključke.