zašto nebih kombajn moga vršiti 35% vlageAntonio kad si ti to vršio u 8 mjesecu zar kombajn može uopće i skidat sa 35% vlage što nisi cekao to je rana fao 400 grupa sa izvrsnim otpuštanjem vlage.
ja ne sijem nikad više vrsta kukuruza, kada mi se nešto pokaže dobro ne odustajem od toga, probao sam s hibridom no01 i nisam zadovoljan, prije sam sijao godinama kws 1394 iz grupe 400, to je odličan hibrid koji je u dobrim godinama bio prinos malo preko vagona po hektaru a u lošim godinama se isto vrtio ok vagona, uglavnom vrlo stabilan hibrid a takav je i ovaj dekalb, kao što je kuća pioner imala florenciju koju su izbacili iz proizvodnje jjer ju nijedan novi njihov hibrid nije mogao nadmašiti.Nije problem jednu godinu sa slabom gnojidbom dobit solidan prinos jel sa pk hranimo zemlju a dušikom biljku
kolega Antonio gleda svoju zemlju u budućnosti.... A to nije loše...
Nema najbolje kukuruze i nije niti Pioneer niti Dekalb najbolji sve ovisi o dragom Bogu
Ja sam lani prvi kukuruz posijal 15.4 a zadnji 5.6 i prinos ovog kasnog je bio 10% lošiji i 50% manje pk gnojiva ali njemu je pred cvatnju pala dobra kiša i pred naljevavanje zrna ponovo dobra kiša i tu je bio i Pioneer i Dekalb i sve je to slično
Meni se osobno od kukuruza sviđa Dekalb jel se jako lagano vrši to mi je zamjerka drugim hibridima a sijem i druge kuće
Kupio sam kws pise sjeme prepakirano 2014,a kontrolirano 12/2015
Nezmam kako ce to bit 293kn vreca u prvci
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk