• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2026

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,716
Ja uvijek tako prskam. Cekam da sve nikne i da dodu odmah i korovi van. Vec 5 g. nisam.imao korekciju u kukuruzu...
Prskao sam.jedne godine i na 5 listova jer se isto zbog kisa nije moglo...sve ok bilo.
I ja tako prakticiram, jedino sam do sada uvijek stigao na vrijeme uloviti termin 2-3 lista, i kukuruz bez travke, osim pirike, nju samo uspori, mjestimično i dotuče

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,994
S čim ovo riješiti sad kad je kuruza već tolka? Nisam stigel ići na tu parcelu, a na drugoj koju sam obišel par puta nema korova nikakvog zasad, pa nisam ni pomišljal da bi na ovoj drugoj mogla biti takva katastrofa..

na ovoj drugoj parceli mi je bila zelena gnojidba prošle godine, pa računam da zbog toga sad nemam problem s korovom
Bilo koji Corn Pack tipa: Zennox, Elumis Peak, Task, Rindi, Milagro, Spandis itd...

Ostalo: Dikamba za širokolisne: Dimbo, Banvel, Mural, Cash, Dicash, Kolo itd...

Nikosulfuron i/ili rimsulfuron + Mezotrion: Trawell, Cyntel, Magnum, Tarot, Primary, Corey, Motivell, Nicogan, Nicosh, Talisman, Marvel itd...

Šta god da se nudi u prodaji, uzimaj haha

johndoe

Novi član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
21
idem s Elumis Banvel, zvao sam već i poljoapoteku i tam su mi također to predložili.. problem je ova kiša danas, a i do kraja tjedna nisam siguran da bude bolje..

Najnoviji postovi

Na vrh