• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KULTIVATORI - špartači

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
Baja ja sam poslikao sve dijelove koje imam. Ako stavljaš 2 kutije za gnojivo nedostaje jedan zupčanik koji je tu negdje, ali kad ga trebaš nema ga (kao žena). Pošalji mi broj mobitela da ti pošaljem slike pa ti stavi na forum i neka članovi foruma kažu dali je to što tebi treba i neku cijenu.

Dijelovi su originalni i nema kemijanja, trebaš pomoćnika, par ključeva, pola litre kuhane rakije i maksimalno 10 boca piva.

Posljednje uređivanje od moderatora:

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Upravo tako,gust je a i neda mi se neke suvremene masiine nabavljat za nekih ral do ral ipo zemlje.
Svaka cast ljudima koji od tog zive,tu kad dode sezona nema greski mora bit sve poslozeno,ali da nema tih novih masinerija di bi mi mali seljaci uzimali ideje za svoje projekte.
Mali seljaci,mislim kojima je to usputno.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo kolega @luka009 mi je poslo slike pa sad kolko to realno vrijede ti dijelovi jer on nemoze se odlucit nesto fali al uglavno je skoro sve!!

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Jesi pogledao moj raden od nule?
Vidim u dvoristu aparat na slijama ,varenje ide ostalo se da od neceg pripasat,

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nisam vidio tvoj di ima slika za vidit da pogledam da prikupim materijala jer su rekli da ce zima bit duga pa da ju iskoristimo kak se spada:icon_weed::icon_weed:

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Par postova ispred,jucer ti poslao. 20 str.post199

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nisam skuzio sad sam vidio tek to si od sijacice samo skemijo gore i jel radi sve normalno??

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Da radi normalno, stavio plasticne2 cijevi od odvodaza umet mislim da je dovoljn . kotac sam samo radio ,lanac od sijacice i kutije isto,a zadnje motike od konjskog okopaca,mada moram kovaca ulovit da mi napravi jace i sire.
Onaj nosac sa otpada od sijacice,taman covjek rezo i zamolim ga da mi to odreze kako mi pasalo,par kuna platio.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Super bitno da radi i meni je stari danas predlozio da samo prebacujem s sijacice kutiju za gnojivo na koje mi treba da na kultivatoru napravim nosac i sta treba jos da mogu koristit kutiju i na jednom i drugom tak da jos nisam odlucio kak cu to napravit sad samo smisljamo planove i skupljam slike ideje pa u zimi izrada!!

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
@bučo ne faali ništa osim kutije ili kutija za gnojivo koju možeš staviti sa sijačice.

@stjepan168 pokraj svake motike treba ulagač za gnojivo, dakle gnojivo sa obadvije strane biljke.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ma za kutije meni lako nije problem zato sam i reko da je skoro sve tu nego zasto bas mora s obije strane biljke dozator ja s tackom idem i samo dozira s jedne strane gnojivo pa uvijek dobra kukuruza samo svake godine je sve vise pa teze sve to prosetat manjka vremena!!

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Luka009@Mislis da je problem neki ako je ulagac samo s jedne strane?
Upravo kako veli buco tackama se daje samo s jedne pa ok.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ma kako bude bude dobro bitno da ja njega slozim kako treba dal dozira s jedne strane ili obadvije meni sve jedno bitno da si olaksam da nemoram trcat po njivi s tackom:icon_weed::icon_weed:

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
Kolege što mislite o kultivatoru sa njuškala broj oglasa: 10627446.
Vlasnik kaže da je neki slovenski ali ne zna marku.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
To je PANONIJA, slabe karakteristike, jako nizak,ima ga netko na forumu pa ti može više reći, OLT a naročito IMT ga šišaju.

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
Misliš da je i OLT bolji od njega. Znam da je IMT broj 1 od ovih manjih.

mekanicar

Novi član
Tu od
12 Stu 2013
Poruka
19
Kultivator za kukuruz

Pozdrav, ako ima ovdije netko sa dvorednim kultivatorom za kukuruz, zamolio bih doticnog da ga poslika i da mi okvirne dimnzije, nemogu na internetu nigdje pronaci neke slike sa dimenzijama a zelim napraviti nacrt i izraditi sam kultivator... hvala :)

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Re: Kultivator za kukuruz

Malo pojasni kakav kultivator bi radio, ima ih više vrsta, ima jedna privatna firma u V. Gorici "Pimex" koja radi nešto slično kao IMT, ali je jako nizak.Onda imaš OLT, Panonia, i XX privatnih izrada bez kutije za gnojivo...., Ja imam dvoredni imt i reci konkretno šo te zanima ja ti izmjerim.

Najnoviji postovi

Na vrh