D
DUKS II
Guest
virus o kojem gvori Hrvach nema lijeka meni je pokosio jednog mužjaka i jednu ženku to je bilo samo za pogledati kakvo su bili krasni ali eto nisam imao sreće
imam dva "pitanja" i jedno pitanje
pitanje je: kada se kunićima daje maslačak da li im se daje i listovi i cvijet ili samo listovi? (ja im maknem cvijet jer nigdje nisam našla podatak da im se i on daje)
ovako pitanje tj. savjetbroj2: nešto se čudno događa sa starom ženkom-vsakih nekoliko dana kada im čistim nađem dlake ispod njezine gajbe. to bi bio znak da se čupa. zašto? da li je to znak neke bolesti ili nešto drugog?
poblem broj3: sada idem ja kod kunića da im dam jesti i kod crne ženek nađem mladog kunića. prvo sam pomislila da je krepan ali kada sam ga dotaknula živ je bio ali hladan. naravno mene panika uhvati. i ja sam uzela šaku sijena i njega uzela i stavila ga natrag u kotilicu? hoće li preživjeti? da li sam ga trebala odmah maknuti?
Možeš im davati cijele biljke maslačka.
Što se tiče dlaka ispod gajbe, najvjerojatnije ti se kunica linja, tj. mijenja dlaku. To je normalna pojava.
Ja sam također imao slučaj da sam našao pothlađenog kunića i to sam riješio ovako:[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Nvt03yym7Q4&context=C4079f42ADvjVQa1PpcFMvHi7w6f4GYH-MCE_oRHSvqGGcIhw-27U=[/YT]