D
duba0s
Guest
Koja je cijena tih kablova? Prodaju se pretpostavljam po m dužnom.
imas ih i u pet centrovima cjene su oko 100kn ako se nevaram
Koja je cijena tih kablova? Prodaju se pretpostavljam po m dužnom.
Ovi su stari 10-12 dana i ne pišeš jesu li vani ili u nutra, a i nisu u klasičnim žičanim kavezima.
Svaki zečinjak priča za sebe. Blago onome ko ne mora ništa da radi samo mislim da je takovih mali broj.
LP
kalifornijski ja samo njih uzgajam...
Dimenzija: 170cm(visina od poda) x 70cm(dubina naprimjer od zida kad bi približio) x 95cm(dužina)
Unutrašnja dim.pojedinih kaveza je: 90cm(visina) x 50cm(dubina) x 37cm(širina) a ovo je za jedan kavez dimanzija
Ma baš to mi nije jasni, jer gladajuči sliku tamo je kavez na 3 kata i lijepo piše iznad teksta da je 3*8 kavez. Dakle ako je visina pojedinog kaveza 90 cm nema šanse da su tri 170 cm visoki ( a i 90 cm je golemi gubitak prostora jer za kunića ne treba ta visina), 70 cm dubine, a pojedini je 50 cm, dobro širina mi još recimo i prolazi ako je pregrađen za tov iako nikako ne uklapa se u ovih 95 cm koji su navedeni u gornjem redu. Zato mi i nije jasno. Ja sam osoba kojoj sve mora biti čisto u glavi, sorry.
Nije da cijepidlačim, ali piše doslovce ovako:
Kavezi za to zečeva (3×8 komada)
Dimenzija: 170cm(visina) x 70cm(dubina) x 95cm(širina)
Unutrašnja dim.pojedinih kaveza je: 90cm(visina) x 50cm(dubina) x 37cm(širina)
NAPOMENA
Kaveze isporučujemo
l sprat 8 zečeva 1 leglo
ll sprata 16 zečeva 2 legla
lll sprata 24 zečeva 3 legla
Dakle prema tome ispada da je jedan kavez u katu visine 90 cm a ne sva tri zajedno.
Nemojte me krivo shvatiti,ali jednostavno mi je ovaj dio zapeo za oko. Nije dakle riječ o cijelokupnoj visini, već o POJEDINOM kavezu, a tu onda računica ne valja nikako.
evo ono što si pocrtao crveno ti je objašnjenje kod POJEDINIH kaveza su takve dimenzije znači da ima i večih od onih koji su navedeni na kat...
ne znam šta je tu nejasno,kavezi na kat su 170x70x95
a pojedini kavezi su veči 90x50x37 i ne zbrajaš ove dimenzije sa onim gore ako uzmeš 3 x 90x50x37 imat češ veče kaveze u visinu al manje u širinu i dubinu ali onda nećeš ići na 3 kata jer je previsoko ideš na 2 kata da bude 1,80 i jednostava...