Eto bila sam, nekako sam ipak očekivala više kokica i kunića, a ne da je to hrpetina golubova, grlica i inog, a kunića je jedan red i kokica jedan i pol. Ajde, ima dosta hrvatske i turopoljske patuljaste kokoši, u tom broju kokica, nekoliko brahmi, večinom su posavska ( čini mi se) kukmasta kokoš, i svega par hrvatica.
Od kunića je nešto orijaša, nijedan me se nije dojmio ( ma dobro nisam ljubitelj, ali mi se svidio onak gdje sam išla po crvene novoz. gdje je bio jedan prekrasan mužjak od kojih ) kg i bio je fascinantan.Ovnolikih je također bilo nešto i svidio mi se onaj havana, mrak boja za zekana. Šarci engleski cijelo čudo, za oko su mi zapali Dalmatino rex, zgođušni zekani, ali mi nije jasno gdje u tako malom kuniću može biti 3,5 kg i imaju prekrasno krzno. Čak 4 novoz. bijela kunića, krasni po mojoj skromnoj procjeni, sviđaju mi se njihove masivne glave. Nekoliko bečkih plavih, divna boja. I ostalo su bili patuljasti oko kojih su se muvale moje cure. Oni hermelin bijeli su mi premini, pa nemaju ni po kilu, stane u šaku zekan.