Puno hvala na informaciji kolega još da se javi dobrovoljac koji bi htio skočit kupit i poslat mi poštom :icon_jook::icon_jook:. SpaS. Nego jesu pojilice koje tamo drže baš za kuniće? jer one na njihovoj stranici meni više liče kao.. kao za piliće, nisam stručnjak.
I moram se pohvaliti Ona moja divljakuša jutros se okotila 5 sivih 2 bijela, u nedjelju ujutro joj puko vodenjak, jel to moguće tako dugo pred okot?
eto ti malo reklame:icon_winkle: šta imaš??? bdw ja planiram stavit ovakve pojilice a sad neznam di ih ima??PS. ako trebas rasplodnih grla, ja sam ti u Rijeci
eto ti malo reklame:icon_winkle: šta imaš??? bdw ja planiram stavit ovakve pojilice a sad neznam di ih ima??
Šta nema ništa bliže Kine:^):? pošto pan?? može i privat.Ima ih u Kini
One sa slike su za piliće zar ne? j
Imam pitanje vezano uz pojilice, nisam profi uzgajivać, imam par zečeva za sebe u drvenim gajbama, a s obzirom da mi gajbe nisu baš blizu kuće nemam ni vodovoda kod njih. Znači moje pitanje je sljedeće: može li se iznad gajbi metnuti neki spremnik vode iz kojeg bi voda slobodnim padom išla prema pojilicama.
DA to i ja tražim, te niple al nemogu nigdi nać baš ovakav model. spoji se gumom i gore kanta i miran.
Koje je najbolje sredstvo za dezinfekciju prostora gdje su se prije držali pilići i purice? I gdje ima za nabavit?
@tomo001
Naravno da se nipli napajaju iz kante. Neko i iz klozetskog kotlića vezanog na vodovodnu mrežu.
Evo kako to izgleda kod mene najprije šematski
Uploaded with ImageShack.us
zatim izvedena prva faza
i na kraju pijenje
Eto prilično jednostavno.
LP
I ove o kojima smo do sada pisali su sa kantom.
Ja imam od 15 l i dugo traje.
Ova sa nosačom izgleda ovako i mislim da je sličnije pijenje vode "sisanju nego kljucanju"
Ako moraju biti baš kao sa tvoje slike evo ti iz Novog Sada
i košta 2€, priključak može i na crijevo.
LP