P
Provokator
Guest
Hvala puno, čuo sam se sada s gospodinom Radom pa smo se dogovorili da ću ga kontaktirati kada vidim slike vaše! Puno ste mi pomogli i hvala vam!
ja bih trebao desetak nipl pojilica, spojnica i crijeva za vodu. kako se kreću cijene ako tko zna bliže.
Provokator, zaleti se do Agro silvo prometa u Bestovju kod Sv. Nedelje, bar ti nije daleko, ako si iz N. Zg imaš 15min do tamo. Oni ti imaju kompletan program za kuniće, prepelice, kokoši nesilice itd.. Fakat nema čega nema. Od NIPL pojilica, crijeva, kanti za vodu do kaveza i hranilica. Kolko imaš NZ. bijelih?
Da za prodati cijena je 650kn po komadu.
Da za prodati cijena je 650kn po komadu.
sigurno ima veze pasmina, spolna zrelost pa i ako mužijaka stavljaš ženki ima tu dosta faktora zašto nije zainteresiran.
Netko je spomenuo daje u kombinaciji kalifornijske i crvenog novozelandskog dobio samo crne male, pa da potvdim i kod mene samo crni, 5 komada, Da li je taj broj mladih OK za prvi okot?
Mogli bi malo osviježit temu sa kojom slikom kunićnjaka....da se malo ideje pomiješaju!
Mogli bi malo osviježit temu sa kojom slikom kunićnjaka....da se malo ideje pomiješaju!