Moji bebači su progledali i sada nalikuju na kuniće. Smijem li i kako očistiti kotilicu, ima dosta izmeta od mame, a malcu se zavuku u sam kut i tu su pokriveni slamom i dlakom?
Moji bebači su progledali i sada nalikuju na kuniće. Smijem li i kako očistiti kotilicu, ima dosta izmeta od mame, a malcu se zavuku u sam kut i tu su pokriveni slamom i dlakom?
Pozdrav svima, imam jedno pitanjce! Bivsi svinjac-kokosinjac sam pospricao izosanom u omjeru koji je dovoljan za dva olimpijska bazena dali prije stavljanja kunica s gajbicama unutra treba posipat/ pofarbat vapnom? Mislio sam zidove i pod pofarbat betonalom pa me zanima jel sam
Napravio kakav posao ili nisam!?!
Ovak, sve sam ispraznio, pocistio prasinu i paucinu, zidove, plafone, grede i podove isprao miniwashem detaljno, drugi dan (danas) sve dobro izosanom natopio i kazem, sutra bi grede prefarbao bojom za drvo a zidove i podove betonalom u debljem sloju! Gajbe ce mi biti skroz nove smontirane i ne skroz do zidova...
Hvala na savijetima...al se nadam da ce mi neko iskusniji napisat da je to dosta tako da se ne mucim s jos ciscenja!
nisam te razumio (ne ) trebaš mišljenje nekog iskusnog več nekok POVRŠNOG, da potvrdi tvoju
ljenost. ja bi to napravil kak sam ti opisao ako misliš imat zečeve u toj prostoriji , i ako misliš ozbiljno, naj se srditi !
zajec ajde stavi par slika svoje farme da svi ne ispadnemo " POVRŠNI "
A dobro ti je vagati sa onom kineskom vagom,( vidi njuškalo po 300 kn su te vage.)Malo glupo pitanje ali kako vi važete svoje zeceve,dali imate kakvu dobru tehniku?
Mislim ono ja sam stavio kutiju od cipela pa odbijo na vagi pa zeca u kutiju pa se to sve njise i mislim da to bas nije pametan nacin.
Ništa mu neće biti kad ima slame.....to će jesti (ostavi mu vode) a s vremenom će i izaći samo pazi da ne ode van, onda ga tek nećeš uhvatiti....:icon_fU:Trebam pomoć, jedan onaj maleni kunić me je iznenadio i iskočio iz boksa, pao na pod i zbrisao pod ormar. Kako da ga namamim van? Ormar je cca 8-10 cm od poda, ali ja ne mogu bebača pronaći ispod. Dolje se sakupilo i slame i sijena pa mu vjerojatno ne bude zima, ali opet glad će ga dotući. Što molgu učiniti da ga izvadim van?